בהתאם להוראות חוק הגנת השכר לאחר התיקון (סעיף 26), בתובענה של עובד לתשלום שכר עבודה, לרבות גמול שעות נוספות או גמול עבודה במנוחה השבועית, שבה שנויות במחלוקת שעות העבודה בעדן נתבע השכר, תהא חובת ההוכחה על המעסיק כי העובד לא עמד לרשות העבודה במשך שעות העבודה השנויות במחלוקת, אם המעסיק לא הציג רשומי נוכחות מתוך פנקס שעות עבודה, ככל שהוא חייב לנהלו, וזאת עד להקף של 15 שעות עבודה נוספות לשבוע או 60 שעות עבודה נוספות לחודש.
הפרשות לפנסיה-
לטענת התובעת, הנתבעת לא הפקידה עבורה כספים לקרן הפנסיה כפי שהיה עליה לעשות בהתאם לדין לכן הנה זכאית לסך של 11,869 ₪.
בכל הקשור לשעור הפצוי בגין ליקויים בתלושי השכר פסק בית הדין הארצי בעיניין ע"ע 28228-03-15 איזאבלה לוקס נ' ארז זיסמן (פורסם בנבו, ניתן ביום 31.10.16, להלן:עניין לוקס), את הדברים הבאים: "בקביעת הפיצויים לדוגמה שאינם תלויים בנזק, יש להביא בחשבון, לצד מהות ההפרה, את הנחיות חוק הגנת השכר ואת אמות המידה שיש לשקול בעת קבלת ההחלטה על עצם הטלת הפצוי ועל שיעורו, כמפורט להלן. בחוק הגנת השכר נקבע, כי בית הדין "רשאי" (אך לא חייב) לפסוק פיצויים לדוגמה; תנאי להפעלת הסמכות הוא שנימסר תלוש לא תקין "ביודעין" (וראו החזקה בסעיף 26א(ב)(2) לחוק הגנת השכר); הרשות לפסיקת הפיצויים היא "בשל כל תלוש שכר שלגביו פעל המעסיק כאמור"; סכום הפצוי הוא עד 5,000 ₪ (כשיעורם בחודש יולי 2009) לכל תלוש; מטעמים מיוחדים שיירשמו ניתן לפסוק סכום גבוה יותר.
בכל הקשור לתלושים 1-3/14, אומנם מופיעה בתלושים אשר צורפו לכתב ההגנה הערה בשם "עיקול", אשר אינה מופיעה בתלושים אשר צורפו לכתב התביעה, אולם הערה זו מופיעה בדיוק באותה שורה בה מופיעה הכותרת "טיפים" בתלושים שקדמו לחודשים אלווגם בחודשים שלאחר מכן (4/14 ואילך) לכן ברור כי מדובר בטעות וכי אכן הכוונה לרכיב הטיפים אשר שולם לתובעת.
...
בסיכומים המשלימים אותם הגישה התובעת, התייחסה היא בפירוט לפסיקה אליה הפנתה הנתבעת וטענה כי מדובר בפסיקה אשר אינה רלבנטית למקרה דנן ומכל מקום, יישום עקרונות הלכת מלכה על ענייננו מוביל למסקנה כי יש לקבל את תביעתה.
בנסיבות מקרה זה, לאחר ששקלנו את מכלול השיקולים, לרבות התנהלות הצדדים ותום ליבם, לא מצאנו כי מתקיימות נסיבות המצדיקות פיצויי הלנה מכל סוג, לאור קביעתנו דלעיל כי התובעת אינה זכאית לשכר וכן נוכח מחלוקת כנה בין הצדדים.
סוף דבר-
התביעה מתקבלת בחלקה.
הנתבעת תשלם לתובעת תוך 30 יום מקבלת פסק הדין את הסכומים הבאים:
בגין פיצויי פיטורים, סך של 17,886₪, בקיזוז הסכומים אשר נצברו לזכות התובעת בגין רכיב הפיצויים בקרנות הפנסיה.