באשר לאישור המחלה שהמציאה התובעת בגין היעדרותיה בימים 11-13/9/2016 מבהירה הנתבעת, כי במיסרון ששלחה התובעת למנכ"לית הנתבעת באותו היום הודיעה שהיא עתידה לקבל זריקות וולטרן בשל כאבי הגב מהם היא סובלת ומאחר וזריקות וולטרן אינן ניתנות לנשים בהריון, לא יכולה היתה הנתבעת "להסיק מהודעה זו על הריונה של התובעת, אלא להפך" (ר' סעיף 8 לכתב ההגנה).
התובעת זומנה לשיחה בענין זה עם מנכל"ית הנתבעת ומנהלת החשבונות "במסגרתה הוסבר לתובעת כי אם תיתקבל בקשתה כאמור להפחתת שעות העבודה, הדבר יבוא לידי ביטוי בשכרה, כך ששכרה יופחת בהתאם לשעות העבודה החדשות". לטענת הנתבעת הובהר לתובעת כי טרם התקבלה החלטה אם לקבל את בקשתה לחזור בה מהתפטרותה וככל שתתקבל הבקשה, יערך חוזה העסקה חדש (ר' סעיף 26 לכתב ההגנה).
מאחר והתובעת היתה בהריון במועד פיטוריה, נתנו דעתנו להצעת ההיתקשרות שהוצעה לתובעת ולא מצאנו כי יש בה משום הרעה בתנאי עבודתה של התובעת, אלא הצעה התואמת את המציאות התעסוקתית החדשה, במסגרתה קרו שניים אלה:
49.1 תפקידה של התובעת חולק, ועל כן היא נדרשה, על פי המתכונת החדשה לבצע חלק מן המשימות שהיו מוטלות עליה בתקופת העבודה שהסתיימה עם התפטרותה (ר' נספח 4ב' לתצהיר התובעת פרוטוקול עמ' 4 שורות 28-18; עמ' 6 שורה 2).
...
לא מצאנו לדחות את תביעתה של התובעת אך ורק מאחר ולא כימתה את תביעתה, שכן הוכח ואף לא הוכחש, כי התובעת עבדה שעות נוספות ולא שולם לה, במרבית החודשים, גמול בגינן.
משכך, לא מצאנו מקום להתייחס לטענה זו.
הנתבעת תשלם לתובעת 2,000 ש"ח פיצוי בגין אי מתן הודעה על תנאי עבודה ואת גמול השעות הנוספות המגיע לה וזאת בתוך 30 ימים ממועד המצאת פסק הדין לנתבעת.
ואולם, התנהלות הצדדים בשני דיוני ההוכחות שהתקיימו, כפי שאף תועדה בפרוטוקולי הדיונים לאחר שהובהר לצדדים כי תובא בחשבון בעת פסיקת ההוצאות בפסק הדין, הביאה אותנו לכלל מסקנה, כי על כל צד לשאת בהוצאותיו.