מתוך אותם לקוחות בסעיף ג' לעיל ששלמו דמי ניהול (ככל שקיימים) – מה היה שיעור דמי הניהול ששלמו?
בנוגע לרלוונטיות השאלון והמסמכים, תחילה הבהירה המבקשת כי מכוח תקנה 4(ב) לתקנות תובענות ייצוגיות בסמכותו של בית המשפט ליתן צו לגילוי ועיון במסמכים, כמו גם מענה על שאלון בהיעדר טעם ממשי להבחנה בינו לבין גילוי ועיון במסמכים [רע"א 7150/18 סטפנסקי נ' הפניקס פנסיה וגמל בע"מ (18.12.2019)].
לצד טיעונים אלו, טענו המשיבים כי חשיפת המסמכים והנתונים המבוקשים בבקשה שוות ערך לחשיפת תנאים מסחריים הקבועים בהסדר בין הבנק לפעילים המהוים "סוד מסחרי" בהתאם לדין; והדגישו כי לא הובאו אסמכתות משפטיות לביסוס טענות המבקשת, לרבות בעיניין החובה לקיום מדיניות שויונית בנוגע לשעור העמלות, התניית שירות בשירות, הטעה או השפעה בלתי הוגנת מצידו של הבנק.
...
מעבר לכך, טענו המשיבים כי יש לדחות את הבקשה לאישור אף לגופה, מפני שאינה עומדת בתנאים המקדמיים הקבועים בסעיף 8(א) לחוק תובענות ייצוגיות.
בנסיבות העניין, לאחר ששבתי והפכתי בטענות הצדדים, אני סבורה כי יש לדחות את הבקשה בשל הגשתה בשיהוי, העדרה של תשתית ראייתית ראשונית ובהתייחסות להצהרת המשיבים, כפי שניתנה במסגרת כתב התשובה כמפורט להלן.
דלות המקרים מעוררת קושי בהסקת מסקנה בדבר קיומה של מדיניות ונדמה כי המבקשת, הערה לכך, מבקשת במסגרת בקשה זו לאתר מקרים נוספים על מנת לעבות התשתית הראייתית.
המבקשת לא הניחה תשתית ראיתית ואף לא ברמה הלכאורית אשר יש בה כדי לסתור טענה זו.
סוף דבר
לאור כל האמור לעיל, הבקשה נדחית מהנימוקים המפורטים לעיל.