בתאריך 19/04/2021 הגישה הנתבעת בקשה לדחיית התביעה על הסף, מחמת שימוש לרעה בהליכי משפט, או מחמת היתיישנות, או בשל חוסר סמכות עניינית.
מכאן, סבורה הנתבעת כי מקומה של התביעה בבית משפט אזרחי ולא בבית דין זה. בנוסף, טענה הנתבעת כי הסתמכות התובעת על סעיף 63 לפקודת הנזיקין [נוסח חדש], היא מלאכותית.
ההליך המשפטי הראשון – כאמור, בתאריך 10/11/2013 פנתה התובעת לבית דין זה בתובענה ובבקשה לסעדים זמניים, במסגרתן תקפה את החלטת ההעברה ואת הבקרה החוזרת, טענה כי היתנהלות הנתבעת שלא כדין, ובגדר האמור ציינה כי עובר להעברתה מתפקידה הנתבעת לא ערכה לה שימוע וסרבה להמציא לה מסמכים שנוגעים לנימוקי העברתה.
...
הסעד
מכל האמור לעיל, יוצא כי התובעת זכאית לפיצוי בעד נזק לא ממוני, עוגמת נפש, שנגרם לה בעקבות הפרות הנתבעת, אשר לאחר בחינת מכלול השיקולים הרלבנטיים, אנו מעמידים על סך של 25,000 ₪.
לסיכום
לאור כל האמור לעיל, התביעה נדחית ברובה ומתקבלת בחלקה הקטן, כך שעל הנתבעת לשלם לתובעת פיצוי בעד נזק לא ממוני בסך של 25,000 ₪, במונחי מועד מתן פסק דין זה, אשר ישולם תוך 30 ימים מקבלת פסק הדין אצל הנתבעת, אחרת יישא הסכום הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום ועד ליום התשלום המלא בפועל.
עם זאת, לאחר ששקלנו את מכלול נסיבות העניין, ובמיוחד את עובדת היות התובעת גמלאית אשר שירתה את הנתבעת ואת הציבור שנים רבות, אנו קובעות כי כל צד יישא בהוצאותיו.