הצדדים חלוקים באשר למצב לאחר שניסגר בית המטבחיים, החל מחודש 10/10 ואילך:
לטענת התובע - גם אחרי סגירת בית המטבחיים הוא המשיך לעבוד במועצה כווטרינר רשותי, ברבע משרה, ומאחר שלא קיבל שכר מהמועצה, עבור משרתו המצומצמת, והפסיק לקבל תלושי שכר ממנה, החל לעבוד לפרנסתו בבית-המטבחיים בטירה, אך, מאחר שהמשיך לשרת כווטרינר רשותי, תוך שהוא מממן את החיסונים לתושבי המועצה באופן פרטי, הוגשה התביעה דנן - לתשלום הפרישי שכר מולן, לפי 25% משרה, כמו גם מענק חד פעמי של 230% משכרו החודשי, בהסתמך על הסכם קבוצי של הרופאים הווטרינרים מיום 10.8.2011 [ת/1, נספח ו' (להלן: ההסכם הקבוצי)], חופשה והבראה.
...
עובדות ועיקר טענות הצדדים
לאחר ששמענו את הצדדים, חזרנו ועברנו על טענותיהם בתצהירים ובסיכומים, ושקלנו את הדברים לכאן ולכאן, אנו קובעים עובדות רלבנטיות, כדלקמן:
התובע הינו רופא וטרינר מוסמך מאז 22.11.1995.
מסקנתנו היא, כי התובע לא עבד במועצה מאז 10/10, ומכך שלא נגרע תוארו שם, בהתכתבויות שונות, לא משתנה עובדה זו. יש בזאת רק כדי להצביע על חלק מההתנהלות הכושלת של המועצה, דוגמא למה שהביא, בין השאר, לפיזורה, וככל הנראה גם בתקופה בה מונתה בה ועדה קרואה, לא כל התקלות תוקנו מיידית.
בנוסף, עדות גזבר המועצה תומכת במסקנה, כי מרשימת החיסונים שהציג התובע עולה, כי מדובר בתשלום בעד החומר עצמו ולא עבור מתן השירותים הנטענים עבור התושבים, ואם מאן דהוא בא לשלם לפקיד הגבייה, בעבור חיסון, הפקיד לא היה מוסמך להגיד לתושב לא לשלם ולא יכול היה לדעת מי יבצע את החיסונים ויזריק את החומר, הלכה למעשה [עמ' 34, ש' 22-16].
לאור מסקנתנו, בדבר הגורם לסיום יחסי העבודה - נדחות כל דרישות התובע, לקבלת שכר עבודה ונלוות מהמועצה, לתקופה מחודש 10/10 ועד 3/14, כולל.