העובדה שהנתבעת, כמעסיקה, מנסה להיתנער כעת מהסכמים שנחתמו על ידי עמותה שהיא היתה חברה בה, ארגון של בעלי מאפיות, המעסיקים עובדים בענף האפייה והמזון, שרצו לקבוע את תנאי העיסוק בתחומם ופעלו לשם כך במאורגן, לפי התקנון - אין בה די כדי לפטור את אותה מאפייה מההסכמים הקבוציים שנחתמו בעבר, ע"י איגור האופים, ובהם אף אומץ ההסכם הקבוצי הכללי.
...
אכן, צודקת הנתבעת, שאין צורך באישור מטעם רשויות המס להעסקה במשמרות, המותרת לפי הדין; אולם, בהמשך של אותו משפט, בסיכומי התובע, יש עוד התייחסות, לעניין אי רישום העסקת התובע במשמרות בתלושי השכר [שם], והיא:
"... ובמיוחד בלא שדאגה, לציין כנדרש בחוק כי השכר משולם על עבודה במשמרת, כדי שהכנסת עובדיה לא תינזק.".
חלק אחרון זה, בטענת התובע, הופיע כבר בכתב-התביעה [כחלק מפרק ד'], ולמרות זאת, הנתבעת לא התייחסה אליו בסיכומיה, וחבל; הטענה להרחבת חזית - נדחית, אפוא, ונשוב לגופה של טענת התובע, בהמשך.
המסקנה מהמקובץ היא, כי - פיטוריו של התובע נעשו ללא עריכת "שימוע" כדין; בשל כך, כאשר אנו מביאים בחשבון את תקופת העבודה, על הנתבעת לשלם לתובע פיצוי כספי, אותו אנו מעמידים על 35,000 ₪.
"שעות נוספות" נרשמו בתלושי השכר, הן כמות והן תעריף, ואם מצאנו שהיה תשלום בחסר, ברכיב זה, אזי - עניין לנו במחלוקת מסוג אחר, שאינה נובעת מאי רישום נאות בתלוש; אי רישום "ותק", או "דרגה", מקורו במחלוקת בדבר תחולה או אי תחולה של הסכם מסוים על יחסי הצדדים, מחלוקת אשר הוכרעה רק בפסק-דין זה, ולכן - אין לראות בהעדרם אי רישום כנדרש בתלושי השכר; ואשר לרכיב "דמי טיפול" - זה, הלא, נמחק בהסכמה כבר בתחילת ההליך כאן.
כיוון שמצאנו, כי התובע לא נפגע בשל אי רישום מכוון של נתון, כלשהו, בתלושי שכרו, תביעתו לפיצוי בגין אופן הרישום בתלושי השכר - נדחית.