לענין הפרת הסכם השכירות בידי המשיב, הפצוי המוסכם והוצאת חשבוניות נטען:
· פסק הדין של פינוי המסעדה, פסה"ד השני, קבע שחוזה השכירות של המשיב במסעדה הסתיים כבר במרץ 2007 עם הפרתו ע"י המשיב, ומכאן שחובת הפינוי חלה עליו כבר ממועד זה ויש לפרש את הסכם הפשרה שאושר במסגרת פסה"ד הראשון, כהסכם לפיו משנקבעה עצם חובת הפינוי של המסעדה, קמה לאלתר חובת המשיב לפנות את המחסן.
תחילה, ולאחר שנפרסו טענות הצדדים בהרחבה, אזכיר את עיקר התניות בהסכם הפשרה ואת קביעת ביהמ"ש בתביעת הפינוי של המסעדה; אלה ישמשו אותנו בהכרעה בהליך זה.
· המשיב חויב בתשלום דמי שכירות חודשיים, עבור המחסן, בסכום של 200 $ בתוספת מע"מ, החל מחודש דצמבר 2008 ועד מועד הפינוי בפועל.
...
מכאן, אני סבורה כי לא היה מקום לחייב את המערערת להציג ביטול המחאת הזכות, לצורך המשך הליכי הוצל"פ ולא היה מקום, בהחלטה השנייה, לסרב לשינוי שם הזוכה.
אני מקבלת אפוא את בקשת רשות הערעור שהוגשה על ההחלטה מיום 3.1.18, מקבלת את הערעור ומבטלת את החלטת כב' הרשם בהקשר זה. ככל שהמערערת מבקשת להמשיך בניהול הליך ההוצל"פ, תוכל לעשות כן, כאשר משמעות הדברים היא כי עו"ד מחול, הנמחה, אינו יכול לדרוש את החוב בעתיד מאת המשיב, לאחר שזה ישולם למערערת, מכוח המחאת הזכות שניתנה לו, ולמען הסר ספק אוסיף כי אין בכך כדי להשליך על מערכת היחסים בין המערערת לבין עו"ד מחול, מכוח אותה המחאה.
סוף דבר
לאור המקובץ, אני מורה על קבלת הערעור באופן חלקי וקובעת כי המערערת זכאית לגבות, במסגרת תיק ההוצל"פ, דמי שכירות בסכום של 2,600 $ + מע"מ וזאת בתוספת הפרשי הצמדה וריבית רגילים ממועד כל חיוב ועד היום.