עוד עולה מן המסמך "נספח להסכם ליסינג / שכירות – רכב חליפי" שצורף כנספח 2 לכתב התביעה שכנגד דוקא ממנו נלמד, כי דמי השכירות של הרכב החליפי יהיו בגובה דמי השכירות ששולמו עבור שכירת המשאית, כך שעל פניו נראה, שלא נגרם לתובעת שכנגד נזק מבחינת הפסד ימי חלוקה.
בין עובדים לבין חברה ובעליה קיימים יחסים משפטיים קרובים ונמשכים, המצדיקים הרמת מסך (ע"ע (ארצי) 1452/04 שלמה אביר נ' מנסור חוסיין (פורסם בנבו, 22.5.2006); ע"ע (ארצי) 185/08 אופיר סטרוגו סוכנות לביטוח (1990) בע"מ נ' דליה ברגר (פורסם בנבו, 16.2.2011); הדרה בר-מור, "הרמת מסך בבית הדין לעבודה" ספר גרוס- מחקרים בדיני חברות ומשפט עסקי לכבודו של פרופ' יוסי גרוס, עמ' 343 (2014)).
...
נסיבות המקרה בענייננו, מניחות אומנם מסד בדבר חיוב הנתבעת בהוצאות לטובת התובע, אך בשים לב לאשר יפורט להלן, נחה דעתנו כי יש להעמיד שיעור ההוצאות על הצד המתון.
ואולם, בחוות דעתה של המומחית מטעם בית הדין, הגב' פנינה אריאלי, נקבע כי בחתימתו הנטענת של התובע, נמצאו סימני זיוף מובהקים, שהובילו אותה למסקנה "שקיימת סבירות גבוהה מאוד שהחתימה שבמחלוקת זויפה ולא נכתבה על ידי אלעד בן שטרית". כן ציינה המומחית כי המזייף ניסה לחקות את הדגם הצורני של החתימות.
האיזון שבין השיקולים הנוגדים מוביל למסקנה כי בנסיבות העניין, ראוי להשית הוצאות מופחתות לטובת התובע.