סכום זה מורכב מסך 94,400 ₪ (לפי קבלה מיום 13.2.2015 עבור עבודות אלומיניום), סך 66,080 ₪ (לפי קבלה מיום 2.4.2015 עבור עבודות בדירה), סך 46,362 ₪ (לפי קבלה מיום 7.5.2015 עבור עבודות איטום, צביעה ואלומיניום), זאת לצד התקנת שני מזגנים בעלות 18,200 ₪ (לפי חשבונית מיום 15.12.2014).
אשר לטיב הזיגוג, כבר נקבע בסעיף 6 בפסק דינה של ערכאת העירעור, כהאי לישנא:
"לנוכח הקביעה לפיה החלונות הותקנו על ידי הקבלן מטעם המשיבה, הרי שעל המשיבה הוטל הנטל להביא את הקבלן לעדות. משלא עשתה כן, נוטה הכף לקבלת טענת המערער לפיה החלונות הכפולים שהותקנו נבעו מבחירה של הקבלן על יסוד הוראותיה של המשיבה ולא בשל החלטה של המערער לסטות מהוראות ההסכם שבין הצדדים"
(ההדגשה אינה במקור)
מן הצד האחר, אין מחלוקת עובדתית בכך שהנתבעת לא התייצבה לדיון בהתנגדות שהגישה ואשר היה אמור להתקיים ביום 8.1.2014, כפי שהתחייבה בחוזה הכתוב מושא התובענה.
...
כידוע, התנגדות תכנונית ככלל, ייתכן והייתה מתקבלת בסופו של יום על-ידי הוועדה ומונעת מתן היתר בנייה או כל שימוש אחר לידי מבקשו; היא הייתה יכולה גם להתקבל באופן חלקי ולהביא למתן היתר מסויג שכפוף לתנאים כאלה ואחרים, וכמובן היא הייתה יכולה להידחות על-ידי הוועדה, כך למשל לו היה מתברר כי מדובר בהתנגדות סרק.
עם כל הזהירות ומבלי לטשטש את האבחנה בין הנפגע (התובע) לבין המפר (הנתבעת), סבורני כי לכל אחד מהצדדים, על-יסוד התנהגותו לאחר כריתת החוזה, ניתן לזקוף אשם מוסרי או כרסום בתום לבו לקיום החוזה.
כמובן, נדחית בזאת מניה וביה עתירת הנתבעת לפטור מלא מהשבה, ולו מהטעם לפיו אם תתקבל עתירה זו, ייווצר מצב אבסורדי.