עוד טענו התובעים, שאין ולא היה להם צורך בהגדלת שטחי החניות, ובהעדר טעם סביר, מדוע יסכימו להרחבת שטח החנייה?
התובעים אישרו, שהסכימו במהלך השנים 2000-2001 להפוך את החצר המזרחית של הבניין לחנייה על ידי סלילתה באספלט, בשים לב להתחייבות המערערות, באמצעות מר בוכובזא, לשאת לבדן בעלויות, ואולם, כל שאר העבודות שבוצעו על ידי המערערות, בוצעו ללא הסכמת הדיירים וללא תאום עימם ומבלי שניתנה הסכמה מראש, בכתב, כפי שנידרש, ולכן, אין מקום לחייבם בהוצאות עבודות אלה, שהנהנה העקרי מהן, הן המערערות.
לאחר שנתנו דעתנו לאמור בפסק דינו של בית משפט קמא, ולטיעונים של באי-כוח שני הצדדים בכתב ובעל-פה, מסקנתנו היא שאין כל הצדקה להתערב בקביעותיו ובמסקנותיו של בית משפט קמא האוסרות על ביצוע העבודות ברכוש המשותף לצורך הכשרת חניה בחצר המערבית של הבית המשותף, ובדין הורה בית משפט קמא שצו המניעה הזמני מיום 15.3.16 יהפוך לצוו קבוע.
המערערים אף מפנים לדיון שהתקיים ביום 27.7.15 בועדה המקומית לתיכנון ובנייה קריות בקשר לבקשת המערערות לקבל היתר לשימוש חריג בבניין, וטוענים שבאותה ישיבה, בה היתנגדו התובעים לבקשת המערערות לנהל משרדים בבית המשותף, דרשו התובעים, שתוכשר חניה נוספת בבניין.
...
בית משפט קמא ציין, שלא הובאה בפניו כל ראייה בעניין ייעוד המקרקעין ולא הוכח שחל איסור על שימוש במבנה למטרת עסק לפי הוראות הדין, ולפיכך דין טענות התובעים באשר למתן צו האוסר על ניהול עסק בבניין – להידחות.
התוצאה מכל האמור לעיל היא כדלקמן:
1) אנו דוחים את ערעורם של המערערים בכל הנוגע לצו המניעה הזמני מיום 15.3.16 שהפך לצו מניעה קבוע (סעיף 39(ב) בפסק דינו של בית משפט קמא).
2) אנו מקבלים את ערעורם של המערערים בכל הנוגע לסעיף 39(א) בפסק דינו של בית משפט קמא, ומבטלים את צו ההריסה לגבי הגדרות שנבנו בשולי שביל הגישה.
3) הואיל והערעור נדחה בחלקו הגדול, אנו מחייבים את המערערים, ביחד ולחוד, לשלם למשיבה שכ"ט עו"ד בסכום כולל של 6,000 ש"ח (כולל מע"מ).