ראשית, ככל שיהיו בידי העותרת ראיות המוכיחות כי הבית איננו חורג אל תוך שטח צו איסור הבנייה, הרי שאין בפסק דיני כדי למנוע ממנה את האפשרות להגיש בקשה חדשה להיתר בנייה, או לנקוט בכל הליך אחר שתכליתו להביא לכך שהמשיבים יבחנו מחדש את עמדתם בנושא זה. כמו כן, כפי שציין בדיון ב"כ העותרת, ובצדק, כמובן שפתוחה הדרך בפני העותרת לפנות אל המשיבים בבקשה להחרגת הבית שבנתה מתחולת צו איסור הבנייה.
...
לפניי עתירה במסגרתה מבקשת העותרת, תושבת האזור אשר בנתה ללא היתר בית מגורים בצור באהר, לבטל צו הריסה שהוצא נגד הבית, ולהורות למשיבים להיעתר לבקשתה לקבלת היתר בנייה שהוגשה במטרה להכשיר את הבנייה הקיימת.
העולה מן האמור לעיל הוא, שבצדק נדחתה בקשת העותרת לקבלת היתר בנייה, ומכאן שדין העתירה להידחות.
ושנית, אם וככל שתינתן החרגה לבית, או במקרה שהמשיבים ישתכנעו כי הבית איננו חורג אל תוך שטח צו איסור הבנייה, אזי אני קובע כי עניינה של העותרת יחזור לדיון בוועדת המשנה לתכנון ורישוי, על מנת שזו תנמק ותבהיר את קביעתה לפיה העותרת לא הוכיחה את זיקתה "לתא השטח לגביו הוגשה הבקשה". הבהרה זו נדרשת לנוכח טענת העותרת, מחד, לפיה די בכך שהיא הבעלים של 1:20 מהחלקה הגדולה כדי לענות על התנאי של קיום זיקה לחלקה האמורה, אל מול טענת המשיבים, מאידך, כי היעדר הזיקה שעליו מדברת ההחלטה נוגע לעובדה שלא הוצגו אישורים בדבר הסכמת כל בעלי החלקה לבקשת ההיתר.
אשר על כן, העתירה נדחית בכפוף לאמור לעיל.