טענת התובע להתעמרות
לטענת התובע (ס' 19-22 לתצהיר, ס' 58-60 לסיכומים) נהגו כלפיו הנתבעים לאורך כל תקופת העסקתו ולאחריה בהתעמרות שכללה פגיעה בשכרו ובתנאי העסקתו, פגיעה בכבודו באופן שיטתי לאורך כל תקופת עבודתו, אי תשלום שעות נוספות, הפצת שמועות כזב, היתעלמות, חרם ויחס קר, צעקות, האשמות (בין השאר, ע"י ציון) ובקורות לא מוצדקות, הפצת שמועות, ניצול, הטלת משימות שאינן במסגרת התפקיד (חלוקת משלוחי מנות, צביעת כל ביה"ס, אחריות על אולם הספורט ואירועי מחלקת תרבות), מידור מפעילויות חברתיות (טיולים, ימי כיף וארוחות), ריגול, פגיעה בפרטיות, עיכוב העברת טפסים לביטוח לאומי והפחדה ואיומים על מנת שיתפטר.
על פי ההלכה הנוהגת "לא כל היתנהלות מצד המעסיק או ממונה מטעמו הגורמת הלכה למעשה לעגמת נפש לעובד מהוה היתעמרות בעבודה... לא די לפיכך בעצם התחושה הסובייקטיבית של פגיעה, כנה ככל שתהא, ועדיין נידרש שההתנהגות שנטען כי מהוה היתעמרות תהא כזו גם במבחן אובייקטיבי"..
...
לא מצאנו בדו"ח החקירה מעקב אחר התובע בתוך ביתו.
לנוכח האמור התביעה בעילת התעמרות נדחית.
סיכום וסעדים
תביעות התובע לפיצוי בגין הפרשי פיצויי פיטורין, בגין הפרת הסכמה לתשלום תוספת הקפצות פתע, בגין הפרת הסכמה לתשלום תוספת משמרות, בגין פגיעה בפרטיות, פרסום לשון הרע והתעמרות - נדחות.