בנוסף, כנגד טענת המשיב על כך שהשימוש במקרקעין מהוה חניה ולכן מותר, מדגישה המבקשת כי עניינו של צו ההפסקה השפוטי הוא ביחס לשימוש בשטח כמחסן למכולות אשפה.
לטענתו אין להבחין בין החניית גרר לבין החניית מכולה.
תכלית זו מתבטאת יפה במגוון ייעודי הקרקע המפורטים בה: מגורים א', מגורים ב', מבנים ומוסדות ציבור, תיירות, שטחים פתוחים, קרקע חקלאית, שטח צבורי פתוח, ספורט ונופש, יער, נחל/ תעלת נחל, דרך מאושרת, .
סעיף 1 לתקנות התיכנון והבניה (התקנת מקומות חניה), תשמ"ג-1983 (להלן: "תקנות התקנת מקום חניה") קובע כי מקום לחניה תפעולית הנו "מקום חניה לפריקה או לטעינה, להעלאת נוסעים או להורדתם, או לרכב שירותים או הצלה, לצרכי השמוש בנכס או תפעולו". סעיף 2ד לתקנות התקנת מקום חניה קובע כי בהיתר הבניה יש לקבוע מקומות לחניה תפעולית של משאית, בתחום המיגרש או בסמוך לו, על פי שימושי הקרקע, נוסף על מקומות החניה שנקבעו בתוספת.
...
המבקשת טוענת שהשימוש שנעשה בקרקע, בהצבת המכולות, מהווה "אחסון" דין הטענה להתקבל.
גם לגופה אין לקבל את הטענה, מאחר שהתחשב בטיב המעשה, בנסיבותיו, בתוצאותיו ובאינטרס הציבור, סבורני שלא ניתן לשחרר מאחריות את המשיב, ובלתי סביר לראות בו מי ששלח ידו במעשה "קל ערך".
התוצאה היא כי בית המשפט מצא לצוות על הפסקת השימוש למטרת הפעלת עסק לאחסנת מכולות אשפה לפינוי פסולת בניין של המשיב או מי מטעמו במקרקעין בשטח של 3,000 מ"ר בנ.צ. 211361/633742, בעין נקובא .
נוכח השיקולים האמורים בפרק י"ח לתקנות סדר הדין האזרחי, אשר נראים לבית המשפט נכונים להפעלה גם בהליך מנהלי, ובאיזון בין שיקולים אלה קובע בית המשפט כי המשיב ישלם למבקשת הוצאות בסך של 15,000 ₪ אשר ישולמו בתוך 90 יום ולאחר מועד זה יישאו הפרשי ריבית והצמדה עד למועד התשלום בפועל.