]
"סעד המחיקה על הסף הוא סעד קצוני ובית הדין אינו נוהג בו אלא במקרים חריגים. בתי הדין לעבודה נוהגים בזהירות יתרה בבואם להכריע בבקשה למחוק תביעה על הסף ומעדיפים להורות על בירור העניין לגופו, על פני סילוק התביעה על הסף... וכבר נפסק כי 'בית-דין זה אימץ את ההלכות במשפט הכללי שיצאו מבית-המשפט העליון לעניין מחיקה על הסף, על-פיהן יש לנהוג בזהירות ולבחון בקפדנות את העובדות והטענות המופיעות בתביעה, וכל אימת שניתן לתקן פגם בתביעה אין למחקה על הסף'... בהתאם, 'נטיית בתי הדין לעבודה הנה לנהוג בזהירות יתירה וביד קמוצה בבואם להכריע בבקשה לסילוק התביעה על הסף'... זאת, מן הטעם ש'מחיקה על הסף אינה הדרך המועילה; אין היא מועילה מבחינה דיונית... ואין היא טובה ליחסי עבודה'; ו'על מנת שלא לשלול מבעל דין לממש את זכותו המשפטית' ".
העדר יריבות, העדר עילה והיות התביעה קנטרנית
עיון בכתב התביעה מעלה כי עילות התביעה נגד המבקשת נובעות מיחסי עבודה שהיו בין הצדדים מחודש יוני 2007 ועד חודש ספטמבר 2018.
המשיב טען שהחל לעבוד אצל המבקשת בחודש יוני 2007 ושעבד אצלה תקופה העולה על 11 שנים.
לפיכך, נתבע פיצוי בגין אי מתן תלושי שכר בגין כל תקופת העבודה; גמול שעות נוספות לכל תקופת העבודה; דמי הבראה לכל תקופת העבודה, דמי חגים לכל תקופת העבודה, החזר הוצאות נסיעה לכל תקופת העבודה והפקדות לפנסיה לכל תקופת העבודה.
...
טענות הצדדים
המבקשת טענה כי שיש לדחות את התביעה נגדה ממספר סיבות.
הכרעה
לאחר ששקלנו את טענות הצדדים מצאנו כי דין הבקשה להתקבל בחלקה, כפי שיפורט להלן.
בנוסף גם לא מצאנו שהמועד בו הוגשה התביעה או שהיא הוגשה חלף הניסיון להגיע להסכמות לפני הגשתה, מצביעים על התנהלות בחוסר תום לב של המשיב.
אי לכך, דין טענת המבקשת לסילוק התביעה על הסף מחמת שיהוי – להידחות.
סוף דבר
הבקשה מתקבלת בחלקה.