התובע מציג ומצרף לתגובתו לבקשה את פסק הדין שניתן בעירעור שהגיש לבית הדין לעבודה בזמנו: ב"ל 5584-10-13 פלוני (התובע) נ. המל"ל (מיום 25.5.14) [בו נכתב כי היה בקשר לאותו ענין אף ערעור קודם: ב"ל 24080-07-11]; וכך נכתב בפסק הדין שצורף, כאמור: "בעיניינו של המערער התנהלו מספר הליכים משפטיים בעבר, וניתנו שלושה פסקי דין שהורו על מספר דיונים חוזרים בועדה הרפואית לעררים.". שלושה פסקי דין שנתן בית הדין האזורי לעבודה בשלושה ערעורים שונים.
...
בכתב ההגנה טענה הנתבעת, כטענה מקדמית, להתיישנות התביעה; ובהמשך, הגישה בקשה זו, למתן הכרעה בטענת הסף, שיש לדחות את התביעה על הסף מחמת התיישנותה, כאמור.
לכל היותר אנו נמצאים במקום בו הנתבעת טוענת לעמידת התובע על זכות שלא בתום לב (כי בסופו של דבר לא ניצל את הערעור).
אינני מקבל גם את טענת "המדרון החלקלק" מטעם הנתבעת, לפיה - קבלת עמדת התובע משמעה פתיחת ההסכם כאילו אין לו משמעות או סוף, באשר, לפי הדין - כל חצי שנה ניתן לבקש במל"ל קביעת "החמרה". אינני מוצא קשר בין הזכות לערער והשהות שניתנת לשקול שימוש בה, לבין הזכות לבקש "החמרה". הקביעה בענייננו היא פרשנות לענין "הליכי קביעת נכות התובע במל"ל". ההשוואה לענין תביעת ה"החמרה" חוטאת בנסיבות ענייננו לכל הגיון, באשר, בין היתר, בתביעת "החמרה" מדובר בהליך נפרד, שלצורך פתיחתו יש תחילה לקבוע נכות קבועה וצמיתה (שהיא זו, לפי הנטען בתביעת ה"החמרה" - מחמירה); מה שמאבחן את טענת האבסורד שטוענת הנתבעת מענייננו.
לנוכח כל האמור לעיל, הבקשה נדחית.