בסעיף 2 להסכם נכתבו סכומי שכ"ט, כאשר בסעיף 2 ב' נקבע תשלום 8,500 ₪ + מע"מ "עבור בונוס הצלחה. הצלחה הנה החזרת פרטי הגישה לעמוד אל הלקוח".
בסעיף 8 להסכם נכתב:
"נשלחה ללקוח דרישה בכתב לתשלום חוב שכ"ט בשל איחור בתשלום, ולא עשה כן בתוך 14 ימים, יהווה הדבר הפרה יסודית, ובנוסף לסעדים הנתונים לעו"ד אופיר, יהיה רשאי לחייב את הלקוח בעלויות הגבייה, לרבות בשעות העבודה לגבייה (שעת עבודה במשרד הנה 600 ₪ לשעה בתוספת מע"מ).
לאחר עיון בטענות הצדדים הגעתי למסקנה ולפיה דין העירעור להדחות מהנימוקים כדלקמן:
א) יש ממש בטענות המשיבים ולפיהן העירעור הוגש באיחור בשים לב לכך שפסק הדין ניצפה על ידי ב"כ המערערת ביום 7/11/19 בשעת לילה והערעור הוגש רק ביום 24/12/19, גם אם ניתן להקל בעיניין זה עם המערערת כיוון ש- 7/11/19 היה יום חמישי לאחר שעת חצות, ומיום ראשון שלאחר מכן ועד הגשת העירעור חלפו 45 יום בלבד.
המערערת הפניתה להחלטות בהן התירו הגשת עקרי טיעון באיחור והמשיבים הפנו להחלטות שבהן בית משפט לא עבר לסדר היום בעיניין אי הגשת עקרי טיעון.
...
לאחר עיון בטענות הצדדים הגעתי למסקנה ולפיה דין הערעור להידחות מהנימוקים כדלקמן:
א) יש ממש בטענות המשיבים ולפיהן הערעור הוגש באיחור בשים לב לכך שפסק הדין נצפה על ידי ב"כ המערערת ביום 7/11/19 בשעת לילה והערעור הוגש רק ביום 24/12/19, גם אם ניתן להקל בעניין זה עם המערערת כיוון ש- 7/11/19 היה יום חמישי לאחר שעת חצות, ומיום ראשון שלאחר מכן ועד הגשת הערעור חלפו 45 יום בלבד.
לא אכריע בסוגיה בשים לב לכך שדין הערעור להידחות לגופו.
בהתאם לתקנה 446 (ד) לתקסד"א, כאשר לא מוגשים עיקרי טיעון במועד, דין בעל דין כמי שלא התייצב לדיון במועד שנקבע "זולת אם הורה בית המשפט הוראה אחרת".
במקרה דנן, משביקשה המערערת כי הודעת הערעור תשמש גם עיקרי טיעון וכל טיעוני המערערת היו ידועים למשיבים טרם הגישו עיקרי טיעון מטעמם, לא מצאתי סיבה של ממש שלא להיעתר לבקשת המערערת לראות בהודעת הערעור גם כעיקרי טיעון ואין מקום לראות את המערערת בנסיבות אלו כמי שלא התייצבה לדיון.
ג) דין הערעור להידחות לגופו.
לסיכום:
1) לאור האמור לעיל, דין הערעור להידחות.