נטען כי לאחר סיום שנת הלימודים 2015-2016, לא היה עוד ביכולתו של התובע להמשיך את עבודתו כמורה בבית הספר, ומכיוון שבשלב זה, בשנת הלימודים 2016-2017, התובע כבר ניצל את כל מיכסת ימי המחלה שעמדה לרשותו, משרד החינוך נעתר לבקשתו לצאת לחופשה ללא תשלום, החל מיום 1.12.2016.
משקבעתי, לעניין כושר עבודתו של התובע, כי לא היה בתאונה ובמגבלות הרפואיות הנובעות ממנה, כדי למנוע את המשך עבודתו כמורה בבית הספר, המסקנה המתחייבת היא כאמור, כי דין טענות התובע לעניין הנזקים שנגרמו לו בגין העדרותו מהעבודה זמן רב בחופש מחלה; יציאתו לחופשה ללא תשלום; וכן פרישתו המוקדמת מהעבודה, להדחות.
...
לאחר שבחנתי את טענות הצדדים בהקשר לנכות הרפואית בתחום הנוירולוגי, את התיעוד הרפואי שהוגש, את חוות דעת פרופ' ירניצקי ועדותו בפניי וכן את עדותה של הפסיכולוגית, מצאתי כי אין ממש בטענות התובע בהקשר זה.
ייאמר מיד; עיון בתיעוד הרפואי מעברו של התובע, לא מותיר כל ספק באשר לקיומו של מצב קודם רציני אצל התובע, בתחומי רפואה מגוונים אך בעיקר בתחום הנוירולוגי, שכלל תלונות רבות וממושכות, במשך יותר מ-25 שנה, בין היתר, על כאבי ראש, בחילות, והפרעות שינה.
בנוסף, כאמור, אין לפניי קביעה לפיה התובע סבל מנכות זמנית בעקבות התאונה, בתקופה כזו או אחרת, ולפיכך, יש ממש בטענת הנתבעת שדין התביעה בראש נזק זה להידחות, בהעדר הוכחה.
עלות חוות דעת: טרם סיום, אני מקבל את טענת הנתבעת כי יש לנכות מסכום הפיצוי שייפסק לתובע, את העלות בה נשאה בגין חוו"ד ד"ר ניר, משלא נקבע בחוות דעתו נכות צמיתה אצל התובע בתחום הא.א.ג., אף לא נכות זמנית, ואף מסתבר בדיעבד כי למעשה לא היתה ולו גם ראשית ראיה למינוי, שכן טענות התובע היו טענות סרק וכל התלונות היו קיימות עוד לפני התאונה.
החיובים עבור שכ"ט המומחים מתקזזים זה כנגד זה.
סוף דבר - אני מחייב את הנתבעת לשלם לתובע פיצוי בסך של 65,630 ₪, בצירוף שכ"ט עו"ד בשיעור 13% + מע"מ וכן החזר אגרת פתיחה ששולמה.