לפניי בקשת רשות ערעור על החלטתו של בית המשפט המחוזי בנצרת (כב' השופט א' אברהם- נשיא), בעת"א 32267-06-15, מיום 23.6.2015, בגדרה התקבלה בקשת המשיבה להורות על המשך החזקתו של המבקש בהפרדה למשך שישה חודשים נוספים, עד לתאריך 28.12.2015.
לבסוף, נכתב כי: "אין מניעה טיפולית להמשך שהייתו של האסיר בהפרדה".
ביום 15.6.2015, הוגשה עתירה נוספת בעיניין הארכת תקופת החזקתו של המבקש בהפרדה עד לתאריך 28.12.2015, מושא בקשת רשות ערעור זו. בעתירתו, טען המבקש, באמצעות באת כוחו, כי הוא מיתנגד להארכת תקופת שהותו בהפרדה, ולחילופין ביקש להעבירו להפרדה זוגית.
הבקשה לרשות ערעור ותגובת המשיבה לבקשה
המבקש הגיש בעצמו את בקשתו לרשות ערעור, בתאריך 19.8.2015, ובה הוא כותב, בין היתר, כי הוא: "מבקש לעשות דרך להוציא ממני את האלימות שבי ולחזור לחברה שאני מנותק ממנה והכי חשוב לי זה התאומים שלי שלצערי רק אני נשארתי להם אני רוצה לעשות טפול ולבקש מהילדים שלי סליחה ולחבק אותם". עתירתו של המבקש היא להגיע לאגף טפולי בבית סוהר "רימונים" או בבית סוהר "איילון", כאשר לטענתו, ההפרדה: "משאירה אותי איך שהייתי ויותר גרוע". עוד נטען על ידי המבקש, כי זו תקופת המאסר הראשונה שהוא מצוי בהפרדה, וכי בעת שריצה מאסר קודם, הוא היה מצוי בשיקום.
...
זאת ועוד, טענתו של המבקש כי בעת מאסרו הקודם הוא שימש כאסיר תומך נבדקה על ידי גורמי הטיפול בשב"ס, ועל פי הנמסר לא נמצא כל רישום בעניין זה.
דיון והכרעה
לאחר שעיינתי בבקשה, בתגובה ובחומר החסוי, שהוצג לבקשתי, הגעתי לכלל מסקנה כי דין הבקשה להידחות.
ואולם, במקרה הקונקרטי המונח לפניי, לאור האמור בדו"ח אירועי המשמעת בכלא והחומר החסוי שהוגש לעיוני, התרשמתי כי נטל זה הורם, וכי אין מנוס מהמשך החזקתו של המבקש בהפרדת יחיד.
לאור האמור, דין הבקשה להידחות.