ביום 30.10.11 היתכנסה הועדה בשנית, ולאחר שעיינה בצלום האמור, הודיעה על כוונתה להפחית את אחוזי הנכות בגין עמוד השידרה המותני:
"בהמשך לוועדה הקודמת מ- 24/7/11, הוועדה עיינה בצלום ע"ש מותני מ- 5/12/10 שינויים נווניים קלים בגופי החוליות. היצרות בין גופי החוליות L3-L4 והמרווח L5-S1, סה"כ מימצאי הבדיקה הקלינית והצילומים אינם מצדיקים נכות בע"ש מותני ולפיכך הוועדה עוצרת את הדיון ומבקשת להודיע לתובעת על כוונת הוועדה לבטל אחוזי נכות בע"ש מותני".
בהודעתה מיום 03.12.11, המערערת השיבה לועדה באמצעות בא כוחה כי מבקשת להמשיך בעררה, וביום 11.03.12 היתכנסה הועדה בפעם השלישית, ולאור הודעת המערערת החליטה לממש את החלטתה בעיניין ביטול אחוזי הנכות בתחום האורטופדי –
"אורטופד – צילומי רנטגן 27.11.11 שינויים נוונים קלים שאינם שונים מאלה שנראו בצילומים קודמים מ- 2010, אין בממצאים אלה לשנות את החלטה – הוועדה ממשת החלטתה.
לא מצאתי כל טעות משפטית בדרך פעולת הועדה בתחום זה, כאשר גם הטענה לפיה הועדה לא התייחסה כביכול "לבדיקת C.T המצביעה על בלטי דיסק בגבהים L4-S1"', נטענה על ידי ב"כ המערערת באופן כללי ומבלי שהפנה את בית הדין לאותה בדיקה המעידה על אי היתייחסות הועדה אליה, ועל כן דין טענותיו בעיניין זה להדחות .ו
בעיניין בלוטת התריס, הועדה קיבלה את הערר וקבעה למערערת נכות זמנית בשיעור של 40%.
החלטת הועדה בעיניין זה ניתנה למעשה בישיבתה מיום 24.07.11, וזאת משמצאה כי מצבה של המערערת תואם "מצב לאחר סרטן כריתה בלוטת התריס עם תפקודים לא מאוזנים". בהמשך הובאו בפני הועדה מסמכים רפואיים (US מיום 26.11.12 ומסמך רפואי מדר' דרור אשכנזי מיום 22.04.12), שלא היה בהן כל מידע לעניין איזון בלוטת התריס, ועל כן לא היה בכך כדי לשנות את קביעתה הראשונה.
במידה ומי מהצדדים יבקש לערער על פסק דין זה עליו להגיש בקשת רשות
ערעור לבית הדין הארצי לעבודה בירושלים וזאת בתוך 30 יום מיום קבלת
עותק פסק הדין.
...
לא מצאתי כל טעות משפטית בדרך פעולת הוועדה בתחום זה, כאשר גם הטענה לפיה הוועדה לא התייחסה כביכול "לבדיקת C.T המצביעה על בלטי דיסק בגבהים L4-S1"', נטענה על ידי ב"כ המערערת באופן כללי ומבלי שהפנה את בית הדין לאותה בדיקה המעידה על אי התייחסות הוועדה אליה, ועל כן דין טענותיו בעניין זה להידחות .ו
בעניין בלוטת התריס, הוועדה קיבלה את הערר וקבעה למערערת נכות זמנית בשיעור של 40%.
במצב דברים זה, לא ניתן להלין על הועדה או לדרוש ממנה לדון בתלונות רפואיות שכלל לא הועלו בפניה, ומשכך אין למצוא טעות משפטית כלשהי בהתנהלותה של הוועדה, משלא עשתה כן.
סיכומו של דבר, המערערת נבדקה מבחינה רפואית וממצאי הבדיקה פורטו בדו"ח הוועדה ובגין הליקויים נקבעו לה אחוזי נכות.
לאור האמור לעיל - דין הערעור להידחות.נ
משמדובר בהליך למימוש זכויות מתחום הביטחון הסוציאלי - לא יינתן צו להוצאות.