בהודעת המבקשת מיום 21.6.2021 היא ציינה, שהחוב כלפיה, נכון לאותו המועד, עומד על הסך של 262,496 ₪, החוב המקורי עמד על 526,331 ₪ וכי קוזז הסך של 215,359 ₪ וכן היתקבל מהנתבע סך של 60,000 ₪ ולפיכך החוב מסתכם בסך של 262,496 ₪.
בית המשפט קבע: "בנסיבות הענין היה מקום לדחות את התביעה. יחד עם זאת, לא ניתן להיתעלם מכך שהנתבע 2 הודה כי כספים הועברו אל חשבונו, כי שילם לתובעת סך 60,000 ₪ ואף משך שיק לפקודתה. כן העיד הוא על משא ומתן לפירעון חוב, אם כי לא הודה בסכום החוב. מדובר בצדדים קרובים לשטר."
כך נקבע שהמבקשת לא הוכיחה את גובה החוב של המשיבה, ובעניין מקור החוב הציגה מספר גרסאות לא אמינות, שאינן מגובות בראיות; כי המשיב לא הכחיש כי כספים עברו לחשבונו, אך לא הודה מהו הסכום המצרפי של כספים אלו, אשר עליו להחזיר; וכי שני הצדדים בחרו שלא להביא עדים נוספים.
כמו כן, בתיק ההוצאה לפועל הוגשה בקשה לביטול העיקולים על ידי צדדי ג', ה"ה שאול לוי ואשר דיין, אשר טענו כי הם המפעילים בפועל של המשיבה, וכי הכספים שנתפסו בקופת המשיבה שייכים להם.
דיון והכרעה
הכלל הוא, כי בעל דין שתביעתו התקבלה, זכאי ליהנות מפרי זכייתו.
...
המבקשת טענה כי פעלה בהתאם לבקשת המשיב לשינוי פרטי חשבון הבנק אך לא הציגה לכך כל תימוכין, התנהלות המחזקת את המסקנה שהכרטסות שצירפה המשיבה אינן נכונות, לא מייצגות את ההתחשבנות בין הצדדים ולא יכולות להוות בסיס ראייתי לחיוב המשיבה.
על כן נקבע שיש לחלק את הנזק בין הצדדים, כך שהמשיב ישלם למבקשת סך של 131,248 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית וכן שכר טרחת עו"ד בסך של 10,000 ₪.
עוד נקבע כי התביעה נגד המשיבה נדחית, היא תוסר מתיק ההוצל"פ ויבוטלו ההליכים נגדה.
סוף דבר
אני מקבלת את בקשת המבקשת לעיכוב ביצוע פסק הדין של בית המשפט קמא באופן בו הכספים המוחזקים בידי ב"כ המבקשת לא יושבו לידי המשיבה וזאת עד להכרעה בערעור.