עוד מתייחסת הבקשה לסדרה של חמישה סעדים זמניים שונים בדבר חיוב המשיבה לקבל סכומים שונים כתנאי לעצירת ההליכים; ביטול הליכי אכיפה וגביה; לחייב את המשיבה לקבל ערבות בנקאית אוטונומית כתנאי לעיכוב הליכי גביה; להורות למשיבה להשיב סחורה שעוקלה ולהמנע ממכירתה.
העתירה התייחסה בין היתר אל "העמדת חוב הארנונה על חיוב מס אמת שאינו כולל את הפיצויים המוסכמים בסך של כמליון שקלים..." (הציטוט הוא מתוך סעיף 12 לבקשה כאן).
להרחבה ר' גם עעמ 6441/17, המוביל הדרומי צביקה (1990) בע"מ נ' עריית באר שבע (מיום 23/8/2017) וכן ר' עעמ 2380/19, אי.פי.וי. טורס בע"מ נ' רשות האוכלוסין וההגירה (מיום 30/5/2019), שם כלל לא נבחנו סכויי ההליך תוך שנקבע כך (ההדגשות לא במקור) – "שיקול מאזן הנוחות מכריע את הכף לעבר דחיית הבקשה, ואיני רואה צורך להדרש לסכויי העירעור".
במסגרת מאזן הנוחות, יש להעדיף בשלב זה את זכותה של המשיבה לגבות את החובות בהתאם לשיקוליה.
...
לענין זה ר' רע"א 8921/20, SKS Holding LLC נ' גיל אורן עו"ד (מיום 13/5/2021, הש' י' עמית, נ' סולברג, ד' מינץ)
שם נקבע, ביחס לבעל דין החוזר ופונה בהליכים משפטיים כך – "אין לכחד, חלק גדול מהתמריץ לשימוש לרעה בהליכי משפט, נובע מסלחנות יתר של המערכת המשפטית, שאינה גובה מחיר הולם עבור ניסיונות פסולים מעין אלו. נוכח גישה מקלה זו, בעל דין הפועל באופן רציונלי, ועורך 'ניתוח כלכלי' בסיסי, מגיע למסקנה שהנזק שעתיד להיגרם לו, אם בכלל, משימוש לרעה בהליכי המשפט, קטן בהרבה מן התועלת שהוא עשוי להפיק מכך [...] נראה כי מחוקק-המשנה היה ער למצב הקיים, וביקש 'להפוך את המשוואה'. מעתה ואילך, יֵדע כל בעל דין, כי אם יעשה שימוש לרעה בהליכי משפט, יֵצא מההליך וידיו על ראשו". להרחבה ר' גם רע"א 4625/22, רון יעקב נענה נ' רון כץ (מיום 10/1/2023, הש' י' עמית, נ' סולברג, ע' גרוסקופף) וכן ר' פשר (מחוזי ת"א) 17725-12-12, אלישבע שיינקר נ' כונס הנכסים הרשמי (מיום 2/4/2023, סג' נ' הש' חגי ברנר).
נימוק שלישי משלושה לדחיית הבקשה - גם דיון בשיקולי "מקבילית הכוחות" ומאזן הנוחות מביא לכך שיש לדחות הבקשה
גם אם נתייחס למבחנים הנוהגים בבחינת בקשות למתן סעד זמני, נגיע למסקנה לפיה יש לדחות את הבקשה.
סוף דבר
לאור כל האמור לעיל, הבקשה נדחית.