על פי פסק הדין "התובע הגיש תביעה כנגד הנתבע, מעסיקו לשעבר, לתשלום זכויות שונות הנובעות מתקופת ההעסקה ובכלל זה זכויות הנובעות מההסכם הקבוצי וצוי ההרחבה בענף הבניין. הנתבע הגיש תביעה שכנגד בגין נזקים שנגרמו לו, לטענתו, כתוצאה מהיעדרויות רבות של התובע" (סעיף 1).
אשר לדמי חופשה נקבע כי "בהתאם לצוו ההרחבה בענף הבניין, התובע זכאי היה על פי וותקו ל-24 ימי עבודה כימי חופשה בעד כל אחת מהשנים 2013 עד 2015. בגין שנת 2016 זכאי היה ל- 18 ימים. בסך הכל זכאי היה ל-90 ימי עבודה כימי חופשה. על פי תלושי השכר, התובע ניצל 62.14 ימי חופשה וזכאי לפדיון 27.86 ימי חופשה. הנתבע ישלם לתובע פדיון חופשה שנתית בסך 9,751 ₪ (350 ₪ * 27.86)" (סעיף 33).
ניתנה למשיב רשות להגיב לדברים האמורים בתגובת המבקש, אך המשיב בחר שלא לממש היזדמנות זו.
דיון והכרעה
נקודת המוצא בדיון בבקשה לעיכוב ביצוע פסק דין היא כי הגשת ערעור אינה מעכבת את מימוש פסק הדין, משהכלל הוא כי הזוכה זכאי לממש את פרי זכייתו באופן מיידי.
...
התביעה שכנגד נדחתה, שכן "טענותיו של הנתבע בדבר נזקים שנגרמו לו בשל היעדרויותיו של התובע לא הוכחו והן נדחות" וחלקן אף מהוות הרחבת חזית (סעיף 43).
לאחר שנתתי דעתי לכלל החומר שהובא לפני, לפסק דינו של בית הדין האזורי ולטענות הצדדים, הגעתי לכלל מסקנה כי דין הבקשה להידחות.
משכך, אף מבלי להידרש לסיכויי הערעור, הגעתי לכלל מסקנה כי יש לקבל את הבקשה, כך שהתשלומים על פי פסק הדין יעוכבו עד למתן הכרעה בערעור, בכפוף להפקדת סכומים אלו בקופת בית הדין עד ליום 3.12.20.
סוף דבר – דין הבקשה להתקבל, כאמור בסעיף 9.