בפני בקשת המבקשת, הגב' נירה להב, אשר הוגשה מכוח תקנות בתי המשפט ותקנות בתי הדין לעבודה (עיון בתיקים), תשס"ג – 2003 (להלן: "הבקשה" ו"תקנות העיון", בהתאמה).
המבקשת טענה כי יש לאפשר לה עיון גורף והמשיבה 2 לא הציגה כל אינטרס סותר ביחס למסמכים ספציפיים כלשהם, כי אין תחרות עסקית בין המשיבה 2 למבקשת ומכל מקום הוסיפה כי היא מאשרת שלא תעשה במסמכים שתקבל כל שימוש אחר למעט ההליכים המשפטיים בין המבקשת למשיבה 2, וככל שבית המשפט הנכבד יראה בכך צורך, תגיש לעניין זה כתב התחייבות נפרד.
...
לאחר שבחנתי את טענות הצדדים לעניין הצדקת העיון, לרבות השאלה בדבר רלוונטיות המסמכים, האינטרסים המצדיקים את מניעת העיון ואף לאחר שבחנתי את טענות המשיבה 2 לעניין ה"מניע" של המבקשת בבקשת המסמכים, סבורני כי אין בטענות אלו כדי להוות טעם "כבד משקל" אשר בגינו יש למנוע את העיון מהמבקשת, בפסיקה כאמור הובהר כי זכות העיון הינה זכות רחבה, וככלל אין הכרח כי מבקש העיון יסביר כיצד עשוי העיון להועיל לו בהתדיינות במסגרת ההליך האחר (ר' לענין זה בג"ץ 10003/08 עו"ד תומר לוי נ' מדינת ישראל – משרד החקלאות ופיתוח הכפר (פורסם בנבו,ניתן ביום 5.4.12, פסקה 10 והאסמכתאות המובאות שם).
בהמשך לאמור, ומשקבעתי כי ישנה הצדקה עקרונית לעיון; כי לא הובא כל טעם ממשי לסתור וכי שאלת רלוונטיות המסמכים תבחן בהליך האחר, יש מקום להעתר למבוקש.
לאור כל האמור לעיל, הבקשה מתקבלת ללא צו להוצאות.