כך נטען כי "מעבר לעדויות הנוגעות לענייננו אין למבקש כל עניין לעיין בהליך" (פסקה 12 לתשובת המבקשים מיום 6.7.2022), אך נטען גם כי "המשיב מפנה להליך ... שבו התיר בית המשפט את העיון אך ורק במסמכי בית המשפט העליון, אך לא בתיק המוצגים... מבוקש להתיר את העיון בכתבי בית המשפט שכן עליהם אין כל חסיון" (פסקות 15-13 לתשובת המבקשים מיום 6.7.2022).
...
המערער והמשיב מתנגדים לבקשה, וזאת, בין היתר, לנוכח הוראת סעיף 154(ג) לפקודת מס הכנסה [נוסח חדש], התשכ"א-1961 (להלן: הפקודה), הקובעת כי הליכים מסוג ההליך קמא יישמעו בדלתיים סגורות, ועל כן, כך נטען, מוטל חיסיון על הראיות שהוגשו במסגרת הליך זה. המערער טוען עוד כי העיון המבוקש עלול לפגוע בפרטיותו של המערער ושל ילדיו, וכן כי יש לדחות את הבקשה אף מן הטעם שמר מאיר ברמי אינו צד לה.
לאחר שעיינתי בבקשה, בתשובות לה ובתשובת המבקשים לתשובות, הגעתי לכלל מסקנה כי דינה להידחות.
מכל מקום, בין כך ובין כך, לא מצאתי להיעתר לבקשה.
אשר על כן, הבקשה לעיין בעדותו של מר ברמי נדחית.
בנסיבות אלה, המבקשים לא הצביעו על העניין שיש להם בעיון בכתבי הטענות שהוגשו במסגרת הערעור לבית משפט זה. אציין כי טענת המערער שלפיה העיון בכתבי הטענות עלולה לפגוע בפרטיותו ובפרטיות ילדיו נטענה בעלמא, ואולם מאחר שלא ניתן כל טעם מצד המבקשים לעיון בכתבי הטענות כאמור, הרי שלנוכח התנגדות המערער והמשיב לא ראיתי להיעתר לה (על האיזונים הנדרשים בין עיקרון פומביות הדיון לבין הזכות לפרטיות בהליכי מס, ראו: ע"א 8849/01 פקיד שומה למפעלים גדולים נ' פז-גז חברה לשיווק בע"מ, פ"ד נט(5) 385 (2005); מאיר פורת ויהב בר "בין פומביות הדיון ובין ערעורי מס" מיסים ל(4) 37 (2016)).
לאור כל האמור לעיל, הבקשה נדחית.