בשלב זה ציפיתי לראות בתיק קמא שהמבקשת פועלת לקדם את בקשתה התלויה ועומדת ומגישה מייד בסמוך ליום 8.10.23 בקשה למתן החלטה בהיעדר תגובת המשיב בצרוף אסמכתת מסירה, שהרי המבקשת כאמור חוששת שמא המשיב יבצע ההחלטה, יפקיד את ההפקדה הכספית הנדרשת ויצא מן הארץ לבלי שוב!
אלא שמעיון בתיק קמא עולה כי המבקשת כלל לא פעלה לקדם את בקשתה התלויה ועומדת ולמעשה זנחה את הבקשה! אין כל פעילות בתיק כלל ממועד מתן ההחלטה 28.9.23 ואילך!
זאת ועוד: גם ההליך הערעורי לא ננקט- לא כעבור 14 ימים כפי שהצהירה בבקשתה וגם לא כעבור 20 ימים; למעשה מאז מתן ההחלטה הנ"ל 27.9.23 והגשת בקשתה לעיכוב ביצוע עוד באותו היום, חלף למעלה מחודש-חודש וחצי עד שהואילה המבקשת לנקוט את ההליך הערעורי רק בחודש 11/23 (מעיון בתיק קמא עולה כי תחילה הגישה את ערעורה ביום 2/11 בטעות לבימ"ש קמא עצמו, ביום 14/11 מחק בימ"ש קמא את העירעור מחוסר סמכות עניינית והערעור הוגש מחדש לבימ"ש זה ביום 21/11), כשבבקשת רשות העירעור סוקרת המבקשת את השתלשלות ההליכים עד למתן ההחלטה מושא העירעור וזהו! המבקשת לא מציינת שלאחר ההחלטה מושא העירעור הגישה בקשה לעיכוב ביצוע, שלכאורה עודנה תלויה ועומדת, ומה נעשה עם אותה בקשה (כאמור לא נעשה דבר מצד המבקשת.
...
[הערה: ההדגשות בציטוטים שיובאו בפסה"ד להלן, אינן במקור ונועדו לשם ההדגשה בלבד]
לאחר עיון בבקשת רשות הערעור על נספחיה ובתיק קמא, ומכח סמכותי על פי תקנות 138(א)(1)(5) לתקנות סדר הדין האזרחי, תשע"ט-2018 (להלן: "התקנות"), אשר הוחלו גם על בקשות רשות ערעור בענייני משפחה מכוח תקנה 44 לתקנות בית המשפט לענייני משפחה (סדרי דין), התשפ"א-2020, שוכנעתי לדחות את הבקשה אף ללא צורך בתשובה, מהטעמים שיפורטו.
לאור כל האמור אני מורה על דחיית בקשת רשות הערעור.