במועד הגשת התביעה, התנהלו הליכי פשיטת רגל בעיניינם של הוריה של ג'יזל, המשיבים 3-2, במסגרתם ניתן צו מניעה זמני האוסר על ביצוע דיספוזיציה בדירה, בשל החשד שההורים, ולא ג'יזל, הם בעליה האמתיים של הדירה, שהוברחה מנושיהם.
נוכח צו המניעה, הורה בית המשפט המחוזי על עיכוב ההליכים בתביעה "עד להבהרת מצב הזכויות בדירה, במסגרת הליך הפש"ר".
ביום 20.3.2012, לאחר דיון בנושא הזכויות בדירה שבו נכחו הצדדים הרלוואנטיים, קבע בית משפט של פשיטת רגל כדלקמן: "בהסכמת הצדדים, ולשם יעילות הדיון, נראה כי המחלוקת בין [ג'יזל] לבין אילנה נוטס וכל הצדדים הרלוואנטיים אמורה להתברר בפני בית משפט של פש"ר והתיק אשר מיתנהל בבית [ה]משפט [ה]מחוזי יימחק ללא צו להוצאות". על-פי המתוה הדיוני שנקבע בהמשך ההחלטה, הגישה ג'יזל בקשה למתן הוראות, שבמסגרתה ביקשה לבטל את צו המניעה הזמני, ולקבוע כי אין להוריה זכויות בדירה, ולפיכך אין להקנותה לנאמן.
...
בנדון דידן, סבורני כי התנהלותם של ג'יזל והוריה מחייבת שלא להעתר לבקשתם, גם אילו הייתי נכון להניח לטובתם כי יתר התנאים הדרושים לכך מתקיימים.
מקובלת עלי הנחת המוצא, לפיה בקשה למתן צו שחזור לשם המשך קיום הליך, אינה האכסניה הראויה לבירור טענות מהותיות הנוגעות להליך עצמו.
בחינת נסיבות העניין שלפנינו על רקע השיקולים הנזכרים, מוליכה למסקנה לפיה בקשת צו השחזור דנן עולה כדי שימוש לרעה בהליכי משפט.