ביני לביני הודיעה עו"ס לסדרי דין ביום 14.6.23, כי עקב עומס העבודה הרב, מתבקשת ארכה בת 75 ימים להגשת תסקיר בעיניינה של המשפחה.
בנסיבות המקרה דנן לא מצאתי כי בהחלטת בית משפט קמא, במסגרתה קבע זמני שהות אירעיים של הקטין עם אביו המבקש, ל-30 ימים ממועד מתן ההחלטה קמא, יש טעות המחייבת כבר בשלב זה את היתערבות ערכאת העירעור.
ערבון שהמבקש הפקיד בהליך יוחזר לו באמצעות באת כוחו.
...
בהתאם לסיכום הנ"ל, הגישו הצדדים הודעותיהם בעניין חלוקת זמני שהות עם הקטין.
ביום 22.6.23 ניתנה ההחלטה קמא הראשונה, ולהלן חלקה האופרטיבי:
"לאחר שעיינתי בחומר שלפני, ושקלתי טענות הצדדים, שעה שלא ברור מתי יוגש התסקיר, דומני כי כבר כעת, יש מקום לערב גורם טיפולי, לצורך מתן הדרכת הורים. לפיכך, על הצדדים לבוא בדברים, במטרה להגיע להסכמה אודות זהות הגורם המטפל, ולהגיש, בתוך 7 ימים, הודעה משותפת כאמור. ככל ולא יעלה בידי הצדדים להגיע להסכמה, יקבע זהות הגורם הטיפולי בהתאם לשק"ד בית המשפט.
דיון והכרעה
לאחר עיון בבקשת רשות הערעור על נספחיה ובתיק קמא שוכנעתי לדחות הערעור אף ללא צורך בתשובה, מכח סמכותי על פי תקנות 138(א)(2) + (5) לתקנות.
התוצאה היא, כי קביעת בית המשפט קמא בנושא זמני שהות זמניים ניזונה מממצאים עובדתיים חלקיים.
לאור האמור לעיל – כשמדובר בהחלטה ארעית בלבד, וכשלאחר קבלת עדכוני הצדדים, כאמור בהחלטה קמא מיום 22.6.23, ועיון בהם ייתן בית משפט קמא דעתו בשנית בעניין זמני השהות הזמניים, לרבות שקילת הוספת לינה של הקטין אצל המבקש, נחה דעתי שאין מקום להתערב בהחלטות קמא.
סוף דבר
לאור כל האמור לעיל אני מורה על דחיית בקשת רשות הערעור.