מאגר משפטי לחיפוש בעזרת בינה מלאכותית
רוצים לראות איך משתמשים בדין רגע? לחצו כאן

בקשה לגילוי פלט שיחות בין מנויי סלולר

בהליך סכסוך עבודה בסמכות שופט (סע"ש) שהוגש בשנת 2016 באזורי לעבודה תל אביב - יפו נפסק כדקלמן:

המבקש, התובע בתיק זה, מבקש, כי ינתן צו המורה לחברת פרטנר תיקשורת בע"מ לגלות את פלט השיחות אשר היתקיים בין מנויי הסלולאר אשר היו שייכים לצדדים בתיק זה. המבקש מנמק בקשתו זו במחלוקת בין הצדדים בנוגע לתקופת עבודתו של המבקש אצל המשיב: בעוד המבקש טוען כי עבד אצל המשיב מחודש מרץ 2012 ועד לחודש אוקטובר 2015 (ר' סעיף 3 לכתב התביעה) טוען המשיב, כי המבקש עבד אצלו מיולי 2013 ועד לחודש ספטמבר 2015.
...
בתום השלב הראשון של בחינתו, היה ובית הדין הגיע למסקנה, כי מתקיימים התנאים הנדרשים למבחן הרלבנטיות בהיבט הרחב, לא תמה מלאכתו.

בהליך סכסוך עבודה (ס"ע) שהוגש בשנת 2016 באזורי לעבודה תל אביב - יפו נפסק כדקלמן:

בקשה ראשונה עניינה בקשה לקבלת צו להנפקת פלט שיחות ניכנסות ויוצאות (להלן: "פלט השיחות") מהטלפונים הניידים שהיו בשימוש התובעים אל שני טלפונים אשר נטען כי היו בבעלות שני מנהלים מטעם הנתבעת, ה"ה שמעון ושמעון (להלן: "המנהלים").
דיון והכרעה מסגרת נורמאטיבית תקנה 46(א) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), התשנ"ב-1991: "בית הדין או הרשם רשאי ליתן צו למסירת פרטים נוספים, ולבקשת בעל דין אף לגילוי או לעיון במסמכים, אם היה סבור שיש צורך בכך כדי לאפשר דיון יעיל או כדי לחסוך בהוצאות". תכליתה המרכזית של התקנה האמורה הנה להביא לחשיפת האמת ולעשיית צדק בהליך השפוטי.
הפלט כולל תאריך ומשך זמן השיחה בין המנויים הסלולאריים האמורים.
...
סבורני כי אין בכך פגיעה ניכרת בפרטיות, וככל שנפגעת פרטיותם של המנהלים הרי שמדובר בפגיעה מידתית, סבירה ומאוזנת.
משלא נפגעת פרטיותה של הנתבעת מדוח האיכון, הרי שממילא לא הועלה כל נימוק בעל משקל לתמיכה בהתנגדות הנתבעת בהקשר זה. סוף דבר הבקשה מתקבלת.
מהטעמים המפורטים לעיל ניתנים בזאת צווים, כדלקמן: ניתן בזאת צו לחברות הסלולריות פרטנר בע"מ, הוט מובייל בע"מ, סלקום בע"מ ופלאפון בע"מ להעביר בתוך 30 ימים לידי ב"כ התובעים, עו"ד ליאב עמר, את פלטי השיחות שלהלן: פלט שיחות נכנסות ויוצאות בין הטלפון נייד שהיה בשימוש התובע מר ABRAHA OGOS דרכון אריתראי 4628/109698 שמספרו 054-9358928 לבין טלפונים ניידים שמספרם 050-3102007, 054-7826525 ו 050-4041464.

בהליך סכסוך עבודה בסמכות שופט (סע"ש) שהוגש בשנת 2019 באזורי לעבודה תל אביב - יפו נפסק כדקלמן:

לפניי בקשת המבקשת (להלן: התובעת) למתן צו לחברה הסלולארית פרטנר תיקשורת בע"מ להנפקת פלט שיחות ניכנסות ויוצאות (להלן - פלט השיחות) מהטלפון הנייד שנטען כי היו בשימוש התובעת אל מספר טלפון אשר נטען כי היה בשימוש הגב' לאה, שנטען כי היא מנהלת מטעם הנתבעת.
לטענת התובעת פלט השיחות יפשט את הדיון ויחסוך זמן שפוטי יקר ובעיקר יתרום לגילוי האמת שכן לאור המחלוקות בתיק יש חשיבות מכרעת לצוו המבוקש.
הפלט כולל תאריך ומשך זמן השיחה בין המנויים הסלולאריים האמורים.
...
באשר לבקשה ליתן צו איכון לטלפון הנייד של התובעת – צו זה נוגע לתובעת בעצמה ואין בו כדי לפגוע בפרטיות הנתבעת או מי מטעמה באופן כלשהו ומטעם זה דין הבקשה להתקבל.
סוף דבר - הבקשה מתקבלת.
מהטעמים המפורטים לעיל ניתנים בזאת צווים, כדלקמן: ניתן בזאת צו לחברת פרטנר תקשורת בע"מ, להעביר בתוך 30 ימים לידי ב"כ התובעת, עו"ד דוד בר חוה, את פלטי השיחות שלהלן: פלט שיחות נכנסות ויוצאות בין הטלפון הנייד שהיה בשימוש התובעת גב' GERBRETSADIK TSEGA ABREHE דרכון אריתראי 11147C08 שמספרו 054-6015363 למספר הטלפון 050-4112577.

בהליך סכסוך עבודה בסמכות שופט (סע"ש) שהוגש בשנת 2016 באזורי לעבודה תל אביב - יפו נפסק כדקלמן:

לפניי בקשת המבקש (להלן: "התובע") למתן צו לחברות הסלולאריות להנפקת פלט שיחות ניכנסות ויוצאות (להלן: "פלט השיחות") מהטלפונים הניידים שנטען כי היו בשימוש התובע אל מספרי טלפונים אשר נטען כי היו בבעלות המשיב 1 (להלן: "הנתבע") והמשיבים 2-4 וכן טלפון נייח אשר נטען כי היה הטלפון במסעדה שהופעלה ע"י הנתבע, ואשר בה טוען התובע כי הועסק (להלן: "המסעדה").
דיון והכרעה מסגרת נורמאטיבית תקנה 46(א) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), התשנ"ב-1991: "בית הדין או הרשם רשאי ליתן צו למסירת פרטים נוספים, ולבקשת בעל דין אף לגילוי או לעיון במסמכים, אם היה סבור שיש צורך בכך כדי לאפשר דיון יעיל או כדי לחסוך בהוצאות". תכליתה המרכזית של התקנה האמורה הנה להביא לחשיפת האמת ולעשיית צדק בהליך השפוטי.
הפלט כולל תאריך ומשך זמן השיחה בין המנויים הסלולאריים האמורים.
...
סבורני כי אין בכך פגיעה ניכרת בפרטיות, וככל שנפגעת פרטיותם של המנהלים הרי שמדובר בפגיעה מידתית, סבירה ומאוזנת.
סוף דבר - הבקשה מתקבלת.
מהטעמים המפורטים לעיל ניתנים בזאת צווים, כדלקמן: ניתן בזאת צו לחברות הסלולריות פלאפון תקשורת בע"מ, הוט מובייל בע"מ, פרטנר תקשורת בע"מ, סלקום ישראל בע"מ, גולן טלקום בע"מ וכן לחברת בזק, החברה הישראלית לתקשורת בע"מ, להעביר בתוך 30 ימים לידי ב"כ התובע, עו"ד יניב אלנקרי, את פלטי השיחות שלהלן: פלט שיחות נכנסות ויוצאות בין הטלפונים הניידים שהיו בשימוש התובע מר ABRAHA ATAKELTI דרכון אריתראי 4628/98998 שמספרם 054-5687410 ו- 054-3089406 למספרי הטלפון הבאים: שמספרם 050-6390075, 050-5295309, 050-5392002, 03-5332667, 03-5332063.

בהליך סכסוך עבודה בסמכות שופט (סע"ש) שהוגש בשנת 2022 באזורי לעבודה נצרת נפסק כדקלמן:

התובע הגיש בקשה למתן צו המופנה לחברת פרטנר תיקשורת בע"מ, להנפיק פלט שיחות שבין מנויי סלולאר שלו ובין מנויי סלולאר של מי שהיו לטענתו מנהליו בנתבעות ושעמם הוא היה לטענתו בקשר רציף במהלך עבודתו (להלן – הבקשה).
במסגרת זו תבחן הבקשה לגילוי המסמכים, על רקע נסיבותיו של המקרה הנידון; בשים לב לאמות המידה הקיימות ומשקלן מנקודת מבטו של מבקש גילוי המידע; ההשלכות על ההליך העקרי ועל האינטרסים של הצדדים; ומידת תרומתם של כל אלה לקיומו של 'דיון יעיל' בהליך העקרי בתום השלב הראשון של בחינתו, היה ובית הדין הגיע למסקנה, כי מתקיימים התנאים הנדרשים למבחן הרלבנטיות בהיבט הרחב, לא תמה מלאכתו.
...
גם הנתבעת 1 טענה בכתב ההגנה כי יש לדחות את התביעה כנגדה על הסף.
בעניין דומה למקרה זה, אשר נדון במסגרת בר"ע (ארצי ) 44473-06-15 ABRAHA ARAFAINI MEBBERHATUM - פסגות פ.ס חברת בניה קבלנית בע"מ (07.09.2015) (להלן: - עניין פסגות), נקבע כך: "ככלל, הליך גילוי מסמכים נוהג בין בעלי הדין בלבד, ולא יינתן צו לגילוי מסמכים המופנה לצד שלישי. הדרך הדיונית הרגילה להמצאת מסמכים שבידי צד שלישי היא באמצעות זימון הצד השלישי, אם לצורך מתן עדות ואם לצורך הצגת המסמכים. יחד עם זאת, לכלל זה מספר חריגים, ובין היתר מקום בו הצד השלישי נמצא בבעלותו או בשליטתו של בעל דין [רע"א 3816/15 ב.ש. ברוש הקמת פרוייקטים בע"מ נ' ת.ק.ש. אלפיים (1997) בע"מ (23.8.2015) והאסמכתאות שם]. אנו סבורים, כי עת מדובר בצד ג' שהוא בעל תפקיד אצל המעסיק, ועל פי הנטען אותו צד ג' פעל מטעם המעסיק מול העובד, מדובר גם כן בחריג לכלל, וניתן לשקול מתן צו לגילוי מסמכים של צד ג', ככל שאותם מסמכים רלוונטיים להכרעה בשאלות השנויות במחלוקת בין העובד לבין המעסיק. מובן, שגם אם מתקיים מבחן הרלוונטיות, על בית הדין להידרש לאיזון הראוי בין זכות הגילוי לבין זכויות ואינטרסים לגיטימיים המוכרים בהלכה כשוללים גילוי, כגון חסיון סטטוטורי, הזכות לפרטיות, חסיון מכוח המשפט המקובל, וחסיון מכוח ההלכה הפסוקה. [עניין אבנצ'יק; ע"ע 28222-05-10 מכתשים מפעלים כימיים בע"מ – יהודה פלצ'י 21.9.2010)]" (סעיף 13 להחלטה, ההדגשה לא במקור).
לסיכום, בשלב זה יפעלו הנתבעות בהתאם לאמור בסעיפים 13 (הנתבעת 1) ו – 14 (הנתבעת 2) וזאת עד ליום 1.9.2020.
קבלת מראה מקום

השאירו פרטים והמראה מקום ישלח אליכם



עורכי דין יקרים, חיפוש זה מגיע מדין רגע - מערכת סגורה המאפשרת את כל סוגי החיפוש בהקלדה בשפה חופשית מתוך הפסיקה בנט המשפט ובבית המשפט העליון. כחלק ממהפכת הבינה המלאכותית, אנו מלמדים את המערכת את השפה המשפטית, אי לכך - אין יותר צורך לבזבז זמן יקר על הגדרות חיפוש מסורבלות. פשוט כותבים והמערכת היא זו שעושה את העבודה הקשה.

בברכה,
עו"ד רונן פרידמן

הצטרפו לאלפי עורכי דין שמשתמשים בדין רגע!

בין לקוחותינו