לפני בקשה מיום 08.08.22 שכותרתה "בקשה לקיום משפט חוזר", ובמסגרתה עתר המבקש (התובע בהליך) לביטול פסק דין אשר ניתן בהסכמה בתיק שבכותרת ביום 25.6.18, זאת "לנוכח מכלול ראיות שלא הוצגו ולא הובאו לידיעת כב' בית המשפט", ומשניתן פסק הדין "על בסיס תרמית והונאה".
ההליכים טרם הגשת הבקשה בקציר האומר:
המבקש והמשיבה 1 הם בני זוג לשעבר, המשיבים 2-5 הם אחיה של המשיבה 1.
המשיבים 1-7 טענו בכתבי הגנתם ובמהלך ההליך שהתנהל , בין היתר, כי הדירה מעולם לא היתה של המשיבה 1, לא נרכשה מכספם של בני הזוג ובודאי שלא מכספו של המבקש שהיה חסר יכולת כלכלית, וכי אין למבקש כל זכויות בדירה ובפירותיה, חרף רישומה של הדירה ע"ש המשיבה 1, בפועל היא היתה של המשיב 3, מר XXX.
זאת ועוד, לרשות המבקש עמדה האפשרות לערער על פסק הדין או להגיש בקשה למתן ארכה להארכת מועד להגשת ערעור, אך הוא לא עשה כן אף בחלוף 4 שנים מאז ניתן פסק הדין.
מסמכים אלו יכול היה המבקש לאתרם ככל שהיה פועל בשקידה סבירה (ובכלל זה הגשת בקשות מתאימות לבית המשפט) וזאת טרם מתן פסק הדין.
...
הטענה אינה עולה בקנה אחד עם דבריו של המבקש לפרוטוקול מיום 25.06.18 בעמוד 73 עת המבקש הצהיר לאחר שבאי כוח הצדדים הכתיבו את ההסכמות כי: "אני מאשר כי אני מבין את ההסכמות אליהן הגענו כאמור בפרוטוקול לעיל ואני מסכים להן".
יתרה מכך, המבקש נמנע מלפרט בבקשתו ממה וממי בדיוק פחד, מדוע השתהה במשך מספר שנים להגיש את בקשתו, וכיצד הוא הגיש את בקשתו למשפט חוזר מבלי שאותו פחד יקונן בו כעת.
לאחר שעיינתי באשר הוגש ביחס לבקשה וכן בכתבי הטענות, תצהירי העדות והפרוטוקולים, מצאתי כי אף לגופו של עניין אין במסמכים שצירף המבקש לתצהירו כדי להורות על משפט חוזר.
אינני מקבל את טענתו של המבקש כי פסק הדין שכאמור ניתן בהסכמה, עת המבקש מיוצג ולאחר הליך ארוך, גרם לו לעיוות דין וכי משפט חוזר נדרש כדי לעשות משפט צדק.