ביום 23.12.1999 נפגע המערער בתאונה שהוכרה על ידי המשיב כתאונת עבודה, כמשמעותה בחוק הביטוח הלאומי [נוסח משולב], התשנ"ה-1995.
בפני הועדה התלונן המערער כי "מצב הרגליים הידרדר, לא נושם כמו שצריך בלילה, וסחרחורות".
ב"כ המערער טען כי "התובע סובל מנמק העצם, במהלך הטיפולים שלו הרופא בבית חולים אמר שלדעתו זה קשור לנפילת עבודה משנת 1999. אחרי אותה תאונה נגרמו לו ליקויים נוירולוגים בגלל הוא מקבל 5% נכות. מבוקש לקבוע קש"ס בין נמק העצם ודום הלב לתאונה משנת 99 וזאת עקב המלצה של המטפל בבית חולים. מוזמן כיום לבדיקה את קרדיולוג" (טעויות במקור)
הועדה ערכה בדיקה נוירולוגית ופנימית תוך שהיא מפרטת את ממצאיה כדלקמן:
"הנ"ל נפגע בראשו בשנת 99, פגיעה קשה. היה בחוזר הכרה, סבל מהמטומה סובדורלית משמאל וקונטוזיה מוחית. ע"פ תאורו של פרופיסור יעקב ורדי (תאריך לא נרשם, ע"פ בא כוחו משנת 2006), צויין שסובל מליקויים קוגניטיבים ונוירופסיכיאטרים כרונים והמליץ על נכות בשיעור 25%.
בדיקת פנימאי: ללא נשמת, שוכב פרקדן, ללא גודש ורידי צוארי, ללא איוושות מעל הצואר, 12 נשימות לדקה, לחץ דם 120/60, דופק סדיר 76 לדקה, מעל הריאות אקספיריום מאורך ללא צפצופים או פצפוצים, לל איוושות מעל הלב, ללא בצקות ברגליים, כאמור לא המציא מכתביןם עדכנייןם מקרדיולוג וגם לא אקו לב ובדיקות מעבדה.
הועדה ערה לכך כי המערער עבר אוטם שריר הלב בשנת 2017 אך שללה קשר סיבתי בין התאונה שארעה אי שם בשנת 1999 לבין תלונות המערער הקרדיולוגיות תוך שהיא קובעת שלא הגיוני כי תאונה משנת 99' תיגרום בחלוף 18 שנים למחלה לבבית.
...
שוכנעתי כי הוועדה ניתחה, לפי שיקול דעתה הרפואי את מצבו של המערער יחד עם התיעוד הרפואי שהונח לעיונה והממצאים הקליניים שמצאה בבדיקתה.
מדובר במסקנה רפואית נהירה ומבוססת, ולא מצאתי טעם להתערבות בית הדין בהחלטת הוועדה.
סוף דבר
לאור כל האמור, הערעור נדחה.