לטענתה, עיכבה כספים המגיעים למשיבה וכך החוב קטן באמצעות קזוז.
בקשת המבקשת
לטענת המבקשת בפסק דינו של בית המשפט נקבע, כי התביעה נגד המשיבה תדחה תיק ההוצאה לפועל שניפתח נגדה ייסגר ויבוטלו ההליכים בו וזאת עד להכרעה בעירעור.
כמו כן, בתיק ההוצאה לפועל הוגשה בקשה לביטול העיקולים על ידי צדדי ג', ה"ה שאול לוי ואשר דיין, אשר טענו כי הם המפעילים בפועל של המשיבה, וכי הכספים שנתפסו בקופת המשיבה שייכים להם.
באשר לטענה כי המשיבה אינה פעילה, נטען כי היא פעילה, וכי היותה מפרת חוק בשל אי תשלום אגרות (הנובע ממעשיה של המבקשת) לא מונעת ממנה להמשיך ולגבות חובות המגיעים לה.
כמו כן, ונוכח טענותיה של המבקשת לפיהן טעה בית המשפט עת חייב את המשיב רק במחצית החוב, אזי המבקשת תוכל להפרע ממנו ככל שיתקבל העירעור.
עיכוב ביצוע פסק הדין הנו החריג, הדבר יעשה על יסוד בחינת סכויי העירעור ומאזן הנוחות, כאשר ב'מקבילית הכוחות' בין השניים על-פי רוב תנתן הבכורה לשיקולי מאזן הנוחות (תקנה 145(א) לתקנות סדר הדין האזרחי, התשע"ט-2018; רע"א 1887/21 זאדה נ' פייזק, פסקה 10 (17.3.2021); ע"א 1335/21 פלונית נ' פלוני, פסקה 4 (15.3.2021)).
עד ליום 2.8.23 המבקשת תפקיד ערובה להוצאות המשיבים בגין עיכוב הבצוע בסך של 20,000 ₪.
...
המבקשת טענה כי פעלה בהתאם לבקשת המשיב לשינוי פרטי חשבון הבנק אך לא הציגה לכך כל תימוכין, התנהלות המחזקת את המסקנה שהכרטסות שצירפה המשיבה אינן נכונות, לא מייצגות את ההתחשבנות בין הצדדים ולא יכולות להוות בסיס ראייתי לחיוב המשיבה.
על כן נקבע שיש לחלק את הנזק בין הצדדים, כך שהמשיב ישלם למבקשת סך של 131,248 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית וכן שכר טרחת עו"ד בסך של 10,000 ₪.
עוד נקבע כי התביעה נגד המשיבה נדחית, היא תוסר מתיק ההוצל"פ ויבוטלו ההליכים נגדה.
סוף דבר
אני מקבלת את בקשת המבקשת לעיכוב ביצוע פסק הדין של בית המשפט קמא באופן בו הכספים המוחזקים בידי ב"כ המבקשת לא יושבו לידי המשיבה וזאת עד להכרעה בערעור.