לאחר מספר דיונים, ניתן פסק דין בעתירה השנייה, גם הפעם בהסכמה (ביום 8.6.14), ונקבע כי "המיכרז החצוני יבוטל, ובשלב ראשון יסתיים המיכרז הפנימי בהחלטה מנומקת כדין".
ביום 11.8.14 זומן שוב דיון שיבוצים בשב"ס, וגם הפעם היו העותרת וד"ר מדר המועמדות היחידות לתפקיד קר"פ צפון.
מפאת חשיבותם, יובאו הדברים במלואם:
"46. קרפ"ר ציין כי מדובר בשתי רופאות ותיקות בשב"ס, שמביאות עימן ניסיון מקצועי רב שנים ברפואה בשב"ס. עוד הוסיף כי העותרת הנה רופאה כללית עם ניסיון בתחום הפסיכיאטרי והנרקולוגי, אינה רופאה מומחית. ביצעה תפקיד אחד של רופאה נרקולוגית ותפקיד אחד של רופא בביס"ר נווה תרצה, הנחשב בין היחידות הקטנות שבשב"ס, בה הניסיון המקצועי והפיקודי מצומצם ביותר. לעומתה, ד"ר מדר הנה רופאה כללית עם ניסיון רב בתחום הרפואה הכללית ורפואת הסגל. ביצעה את תפקידיה בבימ"ר מגן, ובהמשך בבימ"ר מגן ניצן בתפקיד רב כלאי. ד"ר מדר בהיותה רופאה במר"ש שימשה כמנהלת מחלקת פליליים, ובהמשך כמנהלת מחלקת ביטחוניים. פרט לכך, שימשה כמ"מ מנהל המר"ש במצטבר למעלה משנה (לפני ואחרי איוש משרת מנהל מר"ש).
עוד ציין קרפ"ר כי לתפקיד האמור של קר"פ צפון, אשר אחראי על כל רפואת המחוז יש להביא בחשבון יכולות נוספות משמעותיות, וביניהן: כושר פיקוד וניהול; יכולת הנעת כפיפים; יכולת עבודה בצוות; אסרטיביות ועמידה על עקרונותייך אך לא תוקפנות; יכולת היתמודדות במצבי לחץ; היתמודדות עם אסירים, סגל שב"ס ופיקוד שב"ס; קשר עם גורמי חוץ ויכולות בינאישיות.
...
החלטתי עתה ניתנת לאחר קיומו של דיון נוסף ביום 19.11.14, שבו נשמעו עמדות הצדדים, הן לגבי העתירה והן לגבי צו הביניים, והיא תתמקד בעניינו של צו הביניים.
לשון אחר, נראה לי כי אילולא חששו גורמי שב"ס מלחשוף בפני העותרת את עמדתם האמיתית בדבר חוסר התאמתה לתפקיד, נמנעת הייתה בוודאי חלק מהתסבוכת המשפטית ומהתמשכות ההליכים.
הטענה כאילו בפרוטוקול נכתבים עיקרי הדברים בלבד - אינה מקובלת עליי.
מכאן שפרוטוקול דיון השיבוצים לא משקף דברים מהותיים ביותר שנאמרו בו, ויש להצטער על כך. כזכור, בעקבות הפער הניכר בין שני המסמכים, החלטתי על מתן עדותם של הקצינים הבכירים.