ביחס לחיוב בגין הקו הנוסף טענה המשיבה, כי בשנת 2017 המבקשת לא ביקשה לבטל את המנוי אלא להעבירו למסלול ללא עלות וכי בהמשך התעדכן התעריף בגין מנוי זה.
באשר לפתיחה בהליכי גבייה כנגד המבקשת (באמצעות המשיב הפורמאלי) טענה המשיבה, כי הפנייה באמצעות המשיב הפורמאלי נעשתה לאחר שהמבקשת ביטלה את אמצעי התשלום והחלה ליצבור חובות, אשר הועברו כדין לגבייה במשרדו של המשיב הפורמאלי.
באשר לטענה בדבר משלוח הודעת "ספם" נקבע, כי ההודעה נשלחה במועד בו המשיבה סברה כי המבקשת עדיין לקוחה שלה וכי מדובר בהודעה אחת אשר המשיבה לא דרשה את הסרתה ובנסיבות אלו אין מקום לפסיקת פיצוי בגין רכיב תביעה זה.
בנוגע להודעת המשיב הפורמאלי נקבע, כי מדובר בפניית התראה לפני נקיטת הליכים ולא בפניית פירסומת כמשמעותה בחוק התיקשורת ומשכך אף רכיב תביעה זה נדחה.
בעיניין זה נטען, כי ביסוד פסק הדין קמא ניצבת ההנחה, כי היה על המבקשת להשיב לפניה שנעשתה מטעם המשיבה, וכי הנחה זו מנוגדת להוראות חוק הגנת הצרכן, לפיהן חוזה בעיסקה מתמשכת יסתיים בתוך שלושה ימי עסקים מיום שנמסרה הודעת ביטול וכי לצרכן זכות חד צדדית להודיע על ביטול אשר צריכה הייתה להיות מכובדת על ידי המשיבה, לכל הפחות החל מיום 13.6.2018, המועד בו פנתה המבקשת למשיבה וביקשה בשנית את נתוק המנויים.
...
ואולם, כמבואר להלן, אני סבורה כי דינה של בקשת רשות הערעור להידחות אף לגופה.
אף לא מצאתי לקבל את טענות המבקשת לעניין חוק התקשורת והודעות הספאם ומקובלת עליי קביעת בית המשפט קמא כי ההודעה ששלחה המשיבה נשלחה בעת שסברה המשיבה כי היא נשלחת למנויה שלה, וכי ממילא המבקשת לא ביקשה את הסרתה בהתאם לחוק התקשורת.
סיכום -
מטעמים אלו, על משקלם המצטבר, נדחית בקשת רשות הערעור.