· עוד הפנו הנתבעות לפסק דין ת"א (שלום נתניה) 3034-04 מנורה חברה לביטוח נגד גרינברג (פורסם בנבו, 24/1/07), שם דובר על נזק שניגרם למכונת שטיפה בטענה שהנהגת, לטענת המכון, שילבה להילוך במהלך שהותה במכונת השטיפה ונסעה בתוך מתקן השטיפה ובשל כך, נפגעה המכונה.
· הצד השלישי בסיכומיו הפנה לפסק דין בת"א (שלום ת"א) 2216-10-11 שלמה חברה לביטוח נגד הי.וי.ווי טכסטיל בע"מ (לא פורסם, 21.11.13), שם דובר על נהגת שהשאירה את רכבה במכון השטיפה לשם שטיפתו ולפני שרכבה נשטף, הלכה לחנות מרוחקת מתחנת השטיפה, לא שמרה על קשר עין עם הרכב וכשחזרה התברר לה כי רכבה נגנב.
...
· מסקנתי היא כי הרכב הפוגע לא היה בשליטתה של הנתבעת 1 אלא בשליטתו המלאה של מכון השטיפה ובשל כך ובכפוף לדין הקובע שלפי חוק השומרים וחוק חוזה קבלנות, אחריותו של קבלן לפי סעיף 6(ב)(1) לחוק חוזה קבלנות, היא כאחריותו של שומר שכר, כאמור בסעיף 2(ב) לחוק השומרים, הרי שבמקרה דנן מדובר על שומר שכר וחלה על מכון השטיפה אחריות כבדה וחמירה.
אף על פי שלתובעת מגיע פיצוי על קרות התאונה, בשל העובדה שהתובעת בחרה שלא לתבוע את הצד השלישי אלא רק את המשתמשת ברכב הנתבעות ואת המבטחת שלה – התביעה נדחית, והתובעת תשלם לנתבעות הוצאות (אגרת בימ"ש ששולמה בסך 372 ₪ וכן הוצאות בגין עדות לנתבעת 1 בסך 500 ₪), ובנוסף שכ"ט עו"ד בשיעור 1,500 ₪.
מאחר שהתביעה נדחית נגד הנתבעות, גם ההודעה לצד השלישי נדחית, משום שלא קיימת חזית ישירה בין התובעת לצד השלישי.