על רקע זה, נראה כי לא בכדי ביקשה סיעת הליכוד ביום 2.9.2019 להצטרף בהסכמה לעיקרי הטיעון שהגיש המערער, אולם העירה בהגינותה כי היא: "מסתייגת מקביעות המערער בנוגע לתום ליבו של המשיב 1".
הינה כי כן, הוכח לפנינו על בסיס ראיות מנהליות מספיקות, זיוף קולות ופגיעה בטוהר הבחירות בקלפי מס' 2 בכסרא סמיע.
לשון אחר, בנגוד למשתמע מטיעוני המערער, אין מדובר בקלפי שבדיקת טוהר הבחירות בעיניינה על-ידי המשיב 1 או על-ידי המישטרה החלה באופן טאקטי או מגמתי בעקבות הגשת ערעור הבחירות של המערער וכמענה אפשרי לו. הסיבות אשר בגינן הדיון לפנינו היתמקד בקלפי מס' 2 בכסרא סמיע פורטו בהרחבה בפס' 20 לעיל, ואנו מפנים לדברינו שם. שלישית, בנסיבות בהן במסגרת ערעור בחירות מוצגות לפני בית המשפט ראיות מנהליות מספיקות לזיוף קולות, וכאשר מתמלאים יתר התנאים המנויים בסעיף 86 לחוק ובראשם האפשרות כי זיוף הקולות עשוי להשפיע על תוצאות הבחירות ברמת היסתברות נידרשת, כי אז בית המשפט יתקשה להיתעלם מכך.
...
בערעור שכנגד נטען כי אם בית המשפט ימצא כי יש לקבל את הערעור העיקרי ולשנות מתוצאות ספירת הקולות כנטען על-ידי המערער, כי אז יש לקחת בחשבון קלפיות נוספות מעבר לקלפיות שהוזכרו בערעור העיקרי, אשר גם לגביהן נמצאו טעויות טכניות באופיין בספירת פתקי ההצבעה, בהעתקת הנתונים מגיליונות הספירה לפרוטוקולים של ועדות הקלפי, או בהקלדת הנתונים למחשבי ועדת הבחירות המרכזית.
במכלול נסיבות העניין, אני סבורים כי אין מקום לעשות כן. ערעור הבחירות העיקרי לא היה ערעור סרק.
משמעות הדבר היא כי גם אילו כל טענות המערער במישור ספירת הקולות ורישומם היו מתקבלות, הרי הליקוי במישור טוהר הבחירות הצדיק את פסילת תוצאותיה של קלפי מס' 2 בכסרא סמיע, באופן שהתוצאה היא שאין שינוי בחלוקת המנדטים ובהכרזת הנבחרים (זאת, בהינתן העדר אפשרות מעשית להורות על עריכת בחירות חוזרות בקלפי האמורה, לאחר התפזרות הכנסת ה-21).
בהתחשב בכל אלה, אנו קובעים כי כל צד יישא בהוצאותיו.