לטעמה, טענת המומחית לפיה המעלית עמדה בתקן, גם במצב בו היא שקועה 20 ואף 30 ס"מ מתחת לקומה או נימצאת בתנועה בזמן פתיחת הדלתות, "היא טענה שאינה עומדת במבחן ההגיון".
ביחס לעדות עד צד ג', הדגישה התובעת, כי כל הגעת טכנאי מטעם חברת השרות מתועדת בספר המעלית (בנגוד לעדות עד הנתבעת) וכי הן על פי תצהירו, הן על פי עדותו לא היתה קריאת שירות לטכנאי ביום התאונה.
התאונה נגרמה על ידי נכס שלנתבעת שליטה מלאה עליו ואכן, כפי שגם הובהר לעיל, אירוע התאונה מתיישב יותר עם המסקנה שהנתבעת לא נקטה זהירות סבירה מאשר עם המסקנה שעשתה כן.
כך או אחרת, בין אם מדובר בנורמת הפעילות של המעלית ובין אם מדובר בתקלה במעלית שגרמה לתאונה, הרי שהנתבעת לא נקטה באמצעי זהירות על מנת למנוע את הסכנה שנשקפה לתובעת מהסיכון הבלתי סביר אליו נחשפה, הפרה את חובת הזהירות המושגית והקונקרטית שלה כלפיה התובעת, הפרה שגרמה לנזקיה של התובעת ומכאן אחריות הנתבעת לפצות את התובעת על נזקיה.
...
לפיכך על הנתבעת לפצות את התובעת בגין הנזקים שנגרמו לה בארוע כדלקמן:
כאב וסבל 35,000 ₪
אובדן כושר השתכרות ופנסיה 133,000 ₪
עזרת הזולת 8,000 ₪
הוצאות וניידות 15,000 ₪
--------------------------------------------------------
סה"כ 191,000 ₪
בניכוי אשם תורם בשיעור 15% (במעוגל) 162,000 ₪
בניכוי תגמולי המל"ל (במעוגל) 28,000 ₪
בסה"כ תשלם הנתבעת לתובעת פיצוי בסך של 134,000 ₪.
כמו כן תשלם הנתבעת לתובעת את הוצאותיה (אגרת בית המשפט ועלות חוו"ד המומחה) וכן שכ"ט עו"ד בשיעור של 20% מסכום הפיצוי, בתוספת מע"מ.
לתובע 2 (המל"ל) תשלם הנתבעת את תגמוליו בסך של 28,000 ₪.
כמו כן תשלם הנתבעת לתובע 2 את הוצאותיו (אגרת בית המשפט ועלות חוו"ד המומחה) וכן שכ"ט עו"ד בשיעור של 20% מסכום הפיצוי, בתוספת מע"מ.
צדדי ג' ישפו את הנתבעת ב-25% מהסכומים בהם חויבה כאמור.