על פי הנטען המבקש היתקשר עם המשיב-התובע לצורך קבלת שירותי גביה והפקת חשבונית בגין העיסקאות שנסלקו בחברת האשראי מלקוחות המבקש.
בית משפט ביסס את קביעתו על יסוד ההסכם בין הצדדים וכך קבע בפיסקה 35 לפסק הדין : "בנוסף לכך, ההסכם בין התובע לבין הנתבע הנו ברור ומדבר בעד עצמו. סעיף 7 להסכם מציין מפורשות כי האחריות חלה על הנתבע וכי עליו לטפל בכל בעיה המתעוררת בעקבות כך . עוד נרשם, מפורשות בהסכם כי " במידה ותבוטל עסקה ו/או יידרש שלומי לפצות הלקוחות, ו/או ייגרמו לשלומי הוצאות/הפסדים , אשיב לשלומי הסכומים ללא דיחוי ".
...
המבקשים הגישו בקשה לביטול פסק הדין ביום 12/7/18 וביום 12.05.19 ניתנה החלטה בבקשה, לאחר שהתקיים דיון בפני בית משפט קמא בבקשת הביטול, נעתר בית משפט קמא לבקשת הביטול בתנאי להפקדת מלוא סכום פסק הדין בתוספת הוצאות שנקבעו.
באשר לתביעה שכנגד שהגיש המבקש נקבע שהמבקש לא הוכיח את תביעתו ובין היתר ציין בית משפט קמא: "בדרך בה הוגשה התביעה על ידי התובע שכנגד, ללא שום תימוכין ליתרת החוב הנטענת, למרות שאפשר היה לתמוך אותה ולאור המסמכים שצרף הנתבע שכנגד, לרבות לעניין סיום חשבון וכן טענותיו המפורטות לגבי העסקאות, בכתב ההגנה לתביעה שכנגד, אין מקום לקבל את התביעה שכנגד ודינה להידחות. הנתבע שכנגד אף העלה את טענותיו כנגד החוב הנטען במהלך הדיון תוך התייחסות לאותם מסמכים שצרף התובע שכנגד ואת התייחסותו אני מקבלת.".
המבקש מיאן להשלים עם פסק דינו של בית משפט קמא והגיש את בקשת רשות הערעור.
אך גם לגוף הבקשה, דינה להידחות.
רביעית, באשר לתביעה שכנגד, ולאחר שעיינתי בפסק הדין, צדק בית משפט קמא בעת שקבע כי התובע לא הוכיח את תביעתו ולא טרח להציג את הראיות , ואין לו אלא להלין על עצמו.
מכאן, אני מורה על דחיית הבקשה למתן רשות ערעור, ומשלא נדרשה תשובה אין צו להוצאות.