כעולה מכתב ההגנה, ביום התאונה, משאית הנתבעים (להלן: "משאית הנתבעים") נסעה כדין כאשר רכב התובעת יצא מחנייה, ללא מתן זכות קדימה, הגיח לשטח המת של משאית הנתבעים ופגע בה.
למעשה, הצדדים אינם חלוקים לעניין עצם התאונה, אלא לעניין נסיבות התרחשותה כמו גם על מי מוטלת האחריות לקרות התאונה.
לאחר מכן חידדה שוב כי התאונה לא התרחשה בסמוך ליציאה מהחניון, היא "נסעה קצת" ואילו לא הייתה נוסעת ועוצרת קודם לרמזור, לא הייתה מרגישה כי רכבה נגרר על ידי משאית הנתבעים.
בחקירתה הנגדית נישאלה להיכן נסעו כלי הרכב שהרי בתאונה ברגע התאונה, בין משאית הנתבעים לרכב התובעת לא היו ממוקמים כלי רכב נוספים והיא השיבה "אין לי תשובה לזה, אולי הם פנו לנתיב השמאלי" (עמ' 3 שורה 1 לפרוטוקול).
...
אקדים אחרית לראשית ואומר, כי לאחר ששמעתי את עדויות הצדדים במסגרת הדיון שהתקיים לפניי והתרשמתי באופן ישיר מעדותם, ולאחר שעיינתי בכתבי הטענות ובמסמכים שהוצגו לפניי במעמד הדיון, לרבות תמונות כלי הרכב, וכן עמדתי על נסיבות התרחשות התאונה, מצאתי לחלק את האחריות בין הנהגים המעורבים בתאונה בשיעור של 70% על כתפי התובעת ו- 30% על כתפי הנתבעים.
בנסיבות האמורות, סבורני כי התובעת סברה אמנם כי נתיב השתלבותה הסתיים, אך בפועל הייתה לקראת סיום ההשתלבות ובנסיבות אלה, כלי הרכב בהם הבחינה קודם לכן פנו לנתיב השמאלי, מאחר שביקשו לפנות שמאלה והמשאית, שביקשה להמשיך בנסיעה ישרה בנתיב הימני, הייתה בשלב זה ממש מאחורי.
סוף דבר
נוכח האמור לעיל התביעה מתקבלת בחלוקת האחריות שקבעתי דלעיל.
אשר על כן, לסילוק סופי ומוחלט, של כל תביעות התובעת נגד הנתבעים, ישלמו הנתבעים לתובעת, ביחד ולחוד, סך של 3,464 ₪ נושא הפרשי הצמדה וריבית מיום הגשת התביעה ועד התשלום בפועל, אגרת בית משפט כפי ששולמה וכפי שתשולם וכן שכ"ט עו"ד בסך 2,000 ₪.