לפי תאור זה, ביום הארוע:
"ניחבל ונפגע שחקן בשורות הקבוצה בשם עומר עבד אלג'ני נושא ת.ז. 207664053 יליד 12.5.99 , לאחר שנתקל בשחקן אחר שפגע ברגלו השמאלית של השחקן עומר עבד אל גני הנ''ל, כאשר רגעים ספורים לאחר מכן לאחר שהתאושש והמשיך באימון התחיל השחקן עומר עבד אל גני להתלונן על חבלה בברכו השמאלית לאחר הפגיעה סיבובית שנגרמה לו ברגל".
כלומר על פי תאור זה מדובר למעשה בהתקלות בין שני שחקנים ולא מדובר כלל בהחלקה של אחד מהם.
בע"א 715/79 גדעון ****י נ' אורט ישראל, נתניה, פ"ד לה(2), 764, 773 נאמר:
"בעניינינו מדובר במשחק כדורגל, ואשר כשלעצמו – גם כאשר הוא מיתנהל על פי הכללים – כרוך בסיכונים מסוימים, או מתיחות חורגת מהרגיל, תיתכן, באופן סביר, האפשרות ששחקן אחד ידחף את השני בעת המשחק, שני שחקנים יתקלו זה בזה, שחקן יפול ללא כל דחיפה תוך כדי ריצה וכדומה".
כך גם בע"פ 119/93, ג'ייסון לורנס נ' מדינת ישראל, פ"ד מח(4), 1 נפסק:
"... פעילות ספורט סטנדרטית היא אמנם פעילות העשויה להיות מסוכנת במידת מה. אולם זוהי פעילות אנושית המסיבה הנאה רבה למשתתפים בה והחברה רואה אותה ככלל בחיוב שכן היא משפרת את כושרם הגופני של המשתתפים בה, תורמת לגיבוש חברתי, ומעודדת תחרותיות בריאה והפניית אנרגיות גופניות לאפיקים חיוביים. ועל כן, איזון האינטרסים בין היתרונות הרבים שיש בפעילות זו, ובין החסרונות המועטים שנלווים לה, מוליד מסקנה שפעילות ספורט סטנדרטית הנה 'סיכון סביר', אדם שהולך לשחק כדורגל, צופה או צריך לצפות שהוא עלול, כתוצאה נלווית למשחק, להיפצע בנפילה, בהתנגשות בשחקן אחר, במכת כדור וכולי".
ובשלמי נ' פולריס יבוא כלים בע"מ, [פורסם בנבו] נקבע:
ע"א 4493/05, אייל ירו "... העיסוק בפעילות המסוכנת עלול להוביל, בהסתברות ממשית, לנזקים בלתי מבוטלים אשר לא ניתן יהיה להטיל בגינם אחריות נזיקית במסגרת עוולת הרשלנות, שהרי במבט כולל מדובר בפעילות סבירה ואף רצויה".
בת.א 12760/07 דינה ג'נדר נ' המכללה לחינוך גופני ולספורט ע"ש זינמן [פורסם בנבו] (ניתן ביום 02/05/12) נקבע:
"כאשר עוסקים בספורט יש סיכוי לא מבוטל להפגע מסיכונים הכרוכים והשלובים באותה פעילות ספורטיבית. עד כמה שסיכונים אלה טבעיים הם ורגילים לאותה פעילות אין בגינם אחריות. מי שלוקח חלק בספורט כזה מקבל את הסכנות הטמונות בו במידה שהן ברורות ונחוצות"
נתיב ההלכה דלעיל יושם לאורך כל הפסיקה בערכאות השונות:
ת"א (טבריה) 3002/96 אלוני נ' עריית טבריה ואח'; ע"א 773/89 ברדה נ' אורט ישראל בע"מ ואח'; ת"א (חיפה) 6496/92 פחרי נ' הפועל גת הגלילית, (פורסם בנבו); ת"א (טבריה) 1976/95 הישאם נ' מועצה המקומית מגאר (פורסם בנבו); ת"א (נת) 9015/98 אבוטבול אלי נ' מועצה מקומית פרדס-חנה כרכור [פורסם בנבו]; ת"א 14170-09-16 פלוני נ' מועדון כדורגל מכבי ערוני קריית אתא (פורסם בנבו); ת"א 12860-11-14 פלוני ואח' נ' ביצורית בע"מ ואח' (פורסם בנבו).
עם זאת, חישוב אקטוארי של אובדן כושר הישתכרותו בעתיד המביא לסכום של כ – 500,000 ₪, אינו משקף לדעתי את מגבלתו האמיתית הנמוכה ממנה.
...
על כן אני מורה על דחיית התביעה וכפועל יוצא גם דחיית ההודעה לצד ג'.
התובע ישלם לנתבעים הוצאות משפט ושכ''ט עו''ד בסך כולל של 15,000 ₪.
בכל הנוגע להוצאות בגין הודעת צד ג' אני סבור כי הגשתה היתה מוצדקת שכן מעדות המאמן ואביו של התובע שלא נסתרו, הוכח כי צד ג', שלא הביאה ראיות מטעמה, היא המתחזקת, באמצעות עובדיה, את המגרש ומטבע הדברים אחראית למצבו.